5

Trónok harca – 8. évad (kibeszélő)

Onnantól kezdve, hogy egy nagyjából obskúrus fantasy-regénysorozatból óvatos költségvetéssel forgatott 10 részes évad végén mindenki őszinte megdöbbenésére lecsapták Ned Stark (Sean Bean) fejét, a Trónok harca mindenen és mindenkin túlnőtt, többek között alkotóin, George R. R. Martinon (ő le is maradt kétharmad-úton), az írókon (Benioff és Weiss munkásságáról megoszlanak a vélemények) és magán az HBO-n is. A nézettség az egekben, az indulatok pláne: nem csak a neten, a munkahelyeken, suliban, villamoson mindenki erről beszél. Mi eddig kissé kerültük a témát (az első és a második évadról írtunk anno kritikát, persze a híreket azért követtük), de mivel magyar idő szerint ma hajnalban lement a legutolsó rész, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: kielégítő lezárást kapott a westerosi királydráma? Minden szereplő megkapta jutalmát/büntetését/végzetét? Mi jöhet ezután az HBO-tól? Alább bátran lehet SPOILERezni!

 

5 komment

  1. Az utolsó rész nekem csalódàs volt, de talán az egész évad. Voltak jó pillanatok benne, de összességében nem tetszett. Jon történetének lezàràsa szàmomra semmilyen. Sokk többet ki lehetett volna hozni belőle

  2. Ez csak a pénzről szólt .

    FÁK mindenkinek akinek köze volt ehhez.
    Úgy fogunk gondolni rá,hogy “Emlékszel a trónok harcára?IGEEEN,és arra milyen xar lett a vége”

  3. Én magam kocanéző vagyok, tehát nem éltem végig az utat a rajongástól a csalódásig, de számomra is látszik, hogy nagyon elfogyott az alapanyag a sorozat mögül. Azért a zárórész (főleg a képek, a hangulat) visszahozott valamit a régi dicsőségből. Weiss és Benioff messze jobb rendezők, mint írók, kíváncsi vagyok, mit hoznak össze az SW-univerzumban.

  4. Drogon túlélte, Szellem túlélte, az emberi karakterek cseppet se érdekeltek, rózsaszín és hálivúdi lett.

    • Pedig arra számítottam, hogy Drogon végén meghalt, de így tovább szállt egy messzi-messzi galaxisba 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *