0

UIP hírlevél

Margot Robbie-t folyton összetévesztik a hasonmásával

Van a Netflixnek egy Sex Education című vígjátéksorozata, amely középiskolások szexuális ébredését taglalja. Nos, a sorozatnak nem Margot Robbie az egyik főszereplője. Ez azért hír, mert sokan azt hiszik, hogy igen. A brit Emma Mackey valóban hasonlít az ausztrál színésznőre, és maga sem csodálkozik, hogy összetévesztik őket, sőt nem is neheztel a rajongókra. „Megtiszteltetésnek veszem, mert Margot Robbie eszelősen szép, de persze mindig kicsit bosszantó, ha összekeverik az embert valakivel – mondta Mackey a Vulture magazinnak. – De ugyanakkor elfogadom. Sokkal rosszabb emberekkel is összekeverhetnének.”
Ha valaki nem olvassa el a Sex Education stáblistáját, akkor is kisakkozhatja, hogy Robbie nem érne rá sorozatban szerepelni, mert zsinórban filmeket forgat – részben a saját producercége élén –, és Oscar-jelölt sztárként egyébként sem menne már el egy középsulis szexkomédiába.
Robbie-t legközelebb a Két királynő című történelmi dámában láthatjuk. I. Erzsébetet alakítja, aki szembekerül a trónkövetelő Stuart Máriával (Saoirse Ronan).

(Mary Queen of Scots – hazai bemutató: 2019. január 31.)

Kegyeleti okból előbbre hozták a Boldog halálnapot! 2. premierjét Amerikában

Nagy siker volt tavaly a Boldog halálnapot című kaszabolós thriller, hamarosan jön is a folytatása – de egy nappal előbb, mint tervezték. Ennek oka, hogy február 14-én lesz a parklandi mészárlás évfordulója, ahol 17 diákot lőttek agyon. Az egyik áldozat apja, Fred Guttenberg, akinek 14 éves lánya volt az egyik áldozat, nemtetszését fejezte ki a dátum miatt, így forgalmazó Universal stúdió azonnal egy nappal előbbre hozta a premiert. Az esetet taglaló Slashfilm úgy magyarázza a dolgot, hogy a stúdió nem tehette meg, hogy ignorálja Guttenberg Twitter-bejegyzését, aki időközben ismert fegyverellenes aktivista lett, és nagy botrányt tudott volna csinálni. Az sem lett volna jó megoldás, ha közleményt adnak ki, sajnálkozásukat fejezve ki – inkább megváltoztatták a dátumot, még nyertek is vele egy napot. Guttenberg szépen meg is köszönte.
A Boldog halálnapot! 2.-ben visszatérnek az első rész főszereplői, Jessica Rothe és Israel Broussard, és persze álarcos gyilkosból sem lesz hiány.

(Happy Death Day 2U – hazai bemutató: 2019. február 14.)

Hóval sokkol Taylor Swift az Instán

Készül a Macskák című musical, és az egyik főszereplő, a Bombalurinát alakító Taylor Swift meg is kezdte a helyszíni közvetítést az Instagramon. Képet és videót posztolt, ez utóbbiban pedig esik a hó, amire maga az énekesnő is felhívja a figyelmet. Ez azért érdekes, mert Andrew Lloyd Webber világsikerű mucialjében nincs hó. Swift egy másik videóban a szakadó hóban táncol, miközben nem tudni, pontosan hol forgatnak.
A Macskák rendezője az Oscar-díjas Tom Hooper (A király beszéde), akinek rendezései is Oscarokat hoztak a színészeinek meg a stáboknak (A nyomorultak, A dán lány). Mivel A nyomorultak nagy sikerű filmmusical, megkockáztatható a kijelentés, hogy Hoopernek a Macskákba sem törik majd bele a bicskája.

(Cats – hazai bemutató: 2019. december 19.)

UIP Dunafilm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *