1

Hírcsokor

John posztja

0qtst

Quentin Tarantino és JJ. Abrams összeállt, hogy elkészítsenek egy Star Trek filmet. Jelenleg egy írói szobát szeretnének összehozni, ahol a filmet fejleszthetnék. Tarantino még 2015-ben azt nyilatkozta, hogy szívesen rendezne egy Star Trek filmet, így a rendező valószínűleg ő lesz, míg Abrams csak mint producer lesz jelen. A Paramount stúdió pár hónapja nyilatkozott egy lehetséges negyedik részről, melyben visszahoznák Chris Hemsworth karakterét Kirk kapitány édesapjaként, hogy ez továbbra is fennáll-e, arról nincs információ. (Hollywood Reporter)

Daisy Ridley a mostani Star Wars trilógiát követően nem térne vissza Rey szerepében. Legalább is ezt nyilatkozta a Rolling Stone-nak. Elmondása szerint egyébként is három filmre szerződött, és ezek után lenne a legmegfelelőbb kiszállni. (Rolling Stone)

Rian Johnson az általa fejlesztgetett új Star Wars-trilógiával kapcsolatban elmondta, hogy a JJ. Abrams által megrendezendő IX. rész után teljesen tiszta lappal kezd. Kifejtette, hogy máig nagyon szereti ugyan a Knights of the Old Republic játékot, de ő most egy új történetet akar elmesélni. (Ign)

Bryan Singert eltávolították a készülő Bohém rapszódia című, a Queen zenekarról és Freddie Mercury-ről szóló film éléről. Az eset azzal kezdődött, hogy nem jelent meg a forgatáson, mivel ápolni szerette volna egyik beteg családtagját, azonban ezt állítása szerint a Fox nem engedélyezte neki. Viszont korábbi filmjeinél is voltak nézeteltérései a stúdióval. A mostani filmjének főszereplőjével, Rami Malekkal is nehezen jött ki a forgatáson. Három hét múlva fejezték volna be a forgatást. (Hollywood Reporter)

Ridley Scott lenyilatkozta, hogy mindenképpen lesz folytatása az Alien: Covenant-nek, és a xenomorphok felől a mesterséges intelligencia boncolgatása (tehát a Michael Fassbender alakította David elmevilága) felé fog elmozdulni. (Ign)

Egy komment

  1. Szeretnem azt hinni hogy Ridley Scott elhiszi hogy filmjei a hardcore Alien fanoknak szól, de sajns ez már régóta nem így van. Egyszerűen nem látom az igényt a munkájára…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *