6

Teljesen új Star Wars-trilógiát fog irányítani Rian Johnson – Frissítve

starwarsA Disney részvényeseinek negyedéves ülésén jelentette be Bob Iger vezérigazgató, hogy egy teljesen új, a Skywalker-vonaltól független Star Wars-trilógiát terveznek, melyet Rian Johnson és állandó producere, Ram Bergman fog igazgatni. Johnson az első részt már írja, és ő fogja rendezni is.

Kathleen Kennedy, a Lucafilm elnöke ezt nyilatkozta: “Mindannyian imádtunk együtt dolgozni Rian-nel Az utolsó Jedik-en. Ő igazi kreatív erő, és karrierem legörömtelibb élménye volt látni, ahogy az elejétől a végéig összerakta a filmet. Csodás dolgokat fog művelni ezzel a tiszta lapot nyitó új trilógiával.

A közleményből egyelőre több nem derül ki. Mit szóltok?

Frissítve: Bejelentették azt is, hogy a Disney 2019-től induló saját streaming-szolgáltatása keretében (a Netflix-szel elválnak útjaik) új, saját gyártású, élőszereplős Star Wars- és Marvel-sorozatot fog sugározni.

6 komment

 1. Minden ami Star Wars jó hír 🙂 . Jöhet a Kotor időszak is. Netflixet kicsit sajnálom a korhatár besorolás miatta 🙁

 2. Az én véleményem, és nem akarok senkit sem megbántani, de jelen állás mellett én így látom:

  Rian Johnson ha nem is full nímand, de – jelenleg – elég közel áll hozzá az én szememben. Konkrétan a Looper elég középszerű és full logikátlan, míg a Szélhámos fivérek néhol aranyos, de sokszor inkább csak fárasztó. Hacsak a VIII. rész nem lett valami fenomenális, és már-már felülmúlhatatlan, akkor ez egy elég hülye döntés volt a Disney részéről, vagyis, nem is, mert végre egy olyan csávót szereztek maguknak, akit – feltételezhetőleg – úgy ugráltatnak, ahogy akarnak.

  • EZt bizony így látom én is…
   “karrierem legörömtelibb élménye volt látni, ahogy az elejétől a végéig összerakta a filmet.” Igen, mert szó és gondolkodás nélkül oda kattintott és rakott mindent, ahova mondták neki!
   Tapsoljuk meg az idomítot bazári majmot, milyen pompásan végzi a dolgát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *