0

Eastwood rendezi az Impossible Odds filmet

impossibleoddsClint Eastwoodot beszippantotta az életrajzi projektek világa.  Az Edgar Hoover után jött a The Four Seasons zenekarról csinált film, majd egy amerikai mesterlövésznek állított emléket, legutóbb pedig a Sully – Csoda a Hudson folyón (Sully) alkotást szállította le. Következő művében is valós történéseket fog bemutatni, ugyanis vászonra viheti Jessia Buchanan bestseller önéletrajzát, az Impossible Odds-t.

Buchanan 2006-ban utazott el Nairobiba, hogy afrikai gyerekeket taníthasson. 2009-ben hozzáment egy humanitárius szervezetnek dolgozó férfihez, akivel Szomáliába költözött. Itt kalózok rabolták el, hónapokig tartották fogva, eközben az egészségi állapota durván leromlott, és a váltságdíj kapcsán sem sikerült megegyezni. Végül Barack Obama megadta az engedélyt a Navy Sealnek, hogy lecsapjon a gazfickók táborára, a kommandósok likvidálták a kalózokat és kiszabadították a túszokat.
Brian Helgeland írhatja a forgatókönyvet. Ő korábban a Véres munkán (Blood Work) és A titokzatos folyón (Mystic River) is együtt dolgozott Eastwooddal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *