3

Chloe Moretz a Suspiria remake-ben

0moretzChloe Moretz pár nappal ezelőtt még arról beszélt, hogy egy időre abbahagyja a színészkedést és az összes eddig bevállalt jövőbeli projektből is kilép. Nem gondolta komolyan, mivel csatlakozott a Suspiria remake szereplőgárdájához. Dakota Johnson és Tilda Swinton oldalán láthatjuk, Luca Guadagnino rendezőnő elvileg e hónapban belevág a forgatásba.

1977-ben készült az eredeti film Dario Argento vezényletével, aki az egyik legismertebb, illetve legkedveltebb horrort tette le az asztalra. Az újabb változat ötlete évekkel ezelőtt merült fel, konkrétan még 2008-ban, akkoriban David Gordon Green tartotta kezében a gyeplőt.

Jessica Harper alakította a régi verzióban Suzie-t, az amerikai lány egy európai balettintézetbe érkezik, ahol hamarosan érdekes és bizarr dolgokra lesz figyelmes. Mint kiderül, az intézményt boszorkányok irányítják.

3 komment

  1. Moretznek nem (csak) szünetet kéne tartania! Vagy tényleg 5 évre minimum vonuljon el valahova színészetet tanulni vagy örökre hagyjon fel a “színészettel”, mert pocsék amit művel. A Hugoban konkrétan teljes csőd volt a jelenléte, borzalmasan lerontotta az összképet, és akkor a Hickbeli kvázi főszerepéről még ne is beszéljek.
    Dario Argento munkásságát pedig csak Carpenterével tudom párhuzamba vonni: érthetetlen a kult/rajongás számomra.
    A Suspiriát (hun: Sóhajok) kínszenvedés volt végignézni. Borzalmas lassú, eseménytelen és irritáló. A díszleteken és a rossz trip hangulaton kívül egy katasztrófa. Hogy pont ezt kell remakelni pont Moretzel… *kínos röhögés*

    • Csak egy-két Argento filmhez volt szerencsém, de nem az én műfajom, ahogy szokták mondani. Carpenter azért sokkal több izgalmasat készített, A dolog és a Nagy zűr Kis Kínában mindenképpen kiemelendő:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *