0

Star Wars – Ezek a legjobb rajongói kisfilmek idén

starwarsfanmade

Előfordul, hogy egyeseket annyira megihlet egy történet, hogy végül kamerát ragad és elkészíti a saját verzióját. Kismillió fan made videó kering a neten, akadnak köztük egészen zseniális darabok is. Természetesen a Star Wars kedvelők sem fogták vissza magukat, évente készül jó néhány érdekes alkotás. A Lucasfilm pedig minden évben díjakat osztogat a legjobbak számára. Nézzük a hét díjazottat. Mi a véleményetek?

TK-435 A Stormtrooper Story: Egy birodalmi rohamosztagos csata közben kénytelen szembesülni múltjával.


TK-436: A Stormtrooper Story on Disney Video

The Sable Corsair: A Fekete Kalóz csempészhajó legénysége egy rejtélyes bolygón kénytelen a túlélésért küzdeni. Közönségdíjas kisfilm.

The Sable Corsair on Disney Video

The Big Question: Rey végre választ kaphatna összes kérdésére Luke-tól, azonban az idős jedi mester eléggé nehézkesen válaszol. Épp egy fontos kérdést tenne fel, de Artu más témába vág bele. Legjobb Star Wars animáció.


The Big Question on Disney Video

Force or Faith: Megmutatja, hogy milyen rajongói vannak az Erőnek, miért is vannak sokan oda az Erőért. Legjobb nem fikciós Star Wars rajongói film.

Force or Faith on Disney Video

Star Wars: Generations – Egy fiatal fiú és nagyapja együtt élvezi a Star Wars-t, nem számít a körkülönbség, a film közelebb hozza őket. Spirit of Fandom díj.


Star Wars: Generations on Disney Video

 Ben in the Desert: Jawas Are Bad Neighbors – Obi Wan Kenobi a Tatooine-on úgyszólván babysitterkedik, 18 éven keresztül. Nem lenne szabad beszélnie Luke-kal. Legviccesebb Star Wars rajongói film.


Ben in the Desert – Jawas are Bad Neighbors on Disney Video

Star Malice Wars: Alice, húga, apja és droidjuk a család egyik tagját akarják kiszabadítani a Birodalom fogságából. Legjobb effektek.


Star Malice Wars on Disney Video

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *