3

Pusztításorgia a Függetlenség napja 2 újabb előzetesében

fuggetlensegnapjaaa

Közel 5 pernyi előzetest kapott a Függetlenség napja 2. (Independence Day: Resurgence). Némi szöveg, aggódó arcok és sok pusztítás, illetve rombolás.  Roland Emmerich odatette magát.

3 komment

  1. Jó lesz ez. Eredetileg semmit nem vártam ettől a filmtől, de Emmerich ehhez a műfajhoz tényleg ért. Agykikapcsolós pusztítás. 😀 Én azt mondom inkább 5 ilyen Emmerich féle pusztítás, mint egy Michael Bay féle. 😛 Bár kétségkívül nem a spektrum két végén helyezkednek el azért. 😀
    Csak attól tartok, ha ez sikeres lesz, inkább a harmadik résznek fognak nekiállni, és tovább tolódik a Stargate. Pedig azt tényleg nagyon várom, abba rengeteg potenciál lenne.

    • Hát én nem látok különbséget Bay és Emmerich között. Mindkettő eszetlen romboldákat csinál, és mindkettő csak egyszer lepett meg pozitívan (Pain & Gain, Anonymous).

      • Márpedig van különbség. Emmerichben legalább megvan az eredetiség szikrája. Lásd Moon 44 vagy a Stargate. De még az első ID4 is frissnek hatott anno. Alkotott már eredetit, míg Bay konkrétan semmi egyedit nem tudott még létrehozni a robbantgatáson kívül. Bár ő is még egész jó volt a pályája elején. Hozott anyagból tudott értékelhetőtt alkotni, mint a Szikla pl. Emmerich legalább képes megírni egy forgatókönyvet, ha megerőlteti magát. A Stargate koncepció meg minimum dobogós az EREDETI filmes-sorozatos sci-fi franchiseok között az elmúlt 20-25 évből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *