5

Elindult a Dunkirk forgatása

Ha fogadni kellene, hogy 2017 nyarán melyik film lesz kasszasiker, én a Christopher Nolan (Eredet, A sötét lovag – Felemelkedés, Csillagok között) nevével fémjelzett Dunkirk-re tennék nagy tétet. Habár előbb-utóbb eljön az idő, amikor valaki csúnyán elbukik, de arra még várni kell, hogy Nolan olyasmivel rukkoljon elő, ami minőségileg tényleg megkérdőjelezhető.

A II. világháborús dráma forgatása kezdetét vette.  A történet úgy indul, hogy a brit és szövetséges erőket körbeveszi az ellenség. Csapdába esve a La Manche csatorna partján, hátuk mögött a nyílt víz, előttük a németek, akik egyre csak közelednek. Pierre Volot a munkálatok helyszínén járt és már az előkészületek során lőtt pár fotót, amelyeket kitett a twitterére.

dunkirkforgatas1

dunkirkforgatas8  dunkirkforgatas2 dunkirkforgatas3

dunkirkforgatas4

dunkirkforgatas5

dunkirkforgatas9

dunkirkforgatas10

5 komment

  1. Látom, hogy Nolan – ahogy szokta – nagyon nekigyűrkőzik aktuális projektjének, de nem tudom, mit várjak ettől a filmtől most. Félek, hogy egy modernizált Ryan közlegény megmentése lesz spielbergi érzelmeskedéssel.

  2. “de arra még várni kell, hogy Nolan olyasmivel rukkoljon elő, ami minőségileg tényleg megkérdőjelezhető.” a csillagok közöttel már ez megvolt, ez azért érdekes tervezet mindenesetre.

    • Szomorúan ugyan de csatlakozom az előttem felszólalóhoz, csak én már a TDKR is oda teszem… :/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *