0

Hozd létre 3D-s avatarod! Bekerülhet a Ready Player One-ba

readyplayerOtthon vagy a grafikus tervezésben, modellezésben és a 3D-ben? Ráadásul minden álmod, hogy alkotásod egy mozifilmben is felbukkanjon? Itt a lehetőség.

Steven Spielberg nyáron lát hozzá a Ready Player One adaptációhoz, a történet nagy része az OASIS virtuális világban játszódik. Habár a főbb karaktereket hús-vér színészek fogják játszani, de azért megjelenik néhány virtuális avatar is. Ezeket ugyan a stúdió által megbízott szakemberek fogják létrehozni, de felhívást intéztek a digitális művészekhez. Nyilván kismillió munka fog beérkezni. Minimum öt művész műve be fog kerülni a Ready Player One-ba és ezért 1000 dollárt kapnak. És ugye azt is hozzá kell tenni, hogy különféle cégek, producerek, fejesek is felfigyelhetnek rájuk, esetleg később újabb, jól fizető feladattal bízzák meg őket.

A fő kiválasztottakon kívül lehetséges, hogy más pályázatok is tetszetősnek bizonyulnak, ezek a háttérben, graffitti formában jelenhetnének meg. Szóval hajrá, hajrá. Itt találhatod a felhívás teljes szövegét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *