2

Roth helyett Turteltaub rendezi a Meg cápás filmet

megmovieTavaly Eli Roth ülhetett a Meg régóta tervezgetett cápás film rendezői székében. De nyilván a Knock Knock és a Green Inferno kritikai és anyagi bukása után a Warner többször is meggondolta, hogy valóban vele készíttetné-e el a produkciót. Nem meglepő, hogy megváltak Roth-tól, helyére pedig a családi vígjátékokon és kalandfilmeken edződött Jon Turteltaub lépett. A direktor adta korábban a Last Vegast és A nemzet aranya (National Treasure) két részét vezényelte le.

Steve Alten bestsellere alapján formálódik a horror, amelyben egy 60 láb hosszú, régóta kihaltnak vélt cápa randalírozhat. A forgatókönyv legutóbbi változatát Dean Georgaris, a Lara Croft Tomb Raider: Az élet bölcsője (Lara Croft Tom Raider: The Cradle of Life) írója tette le az asztalra.

2 komment

  1. Az szerintem egy kicsit légből kapott, vagy legalábbis elrugaszkodott kijelenteni hogy a Knock Knock és a Green Inferno “sikertelenségének” komoly köze lenne Roth lelépéséhez/ leléptetéséhez! Két fityinges ($5 millió körüli) horrorról beszélünk, a Meg (tervezett) büdzséje ezeknek 30x-a. Stúdió fejesek bíztak már nem egyszer ekkora batár filmet első filmesekre is. Szerintem valószínűbb hogy Roth nem bírta volna, nem akarta volna kordában tartani a film besorolását, és az már kissé kényes lett volna megtérülési szempontok szerint. Arra tippelnék, hogy jelenlegi formájában ez a film nem fog elkészülni, csak majd úgy kb. három év múlva DVD-n jelenik meg, tized ennyiből…

    • Roth mindig is olcsó horrorokat készített. Lehet, hogy igazad van, talán kiderül hamarosan, hogy miért távozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *