3

The Nice Guys előzetes

niceguysMég tavaly nyáron szellőztették meg, hogy Shane Black rendezné a The Nice Guys thrillert Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével, a producer Joel Silver lesz. Később Kim Basinger, Beau Knapp és Keith David is csatlakozott a filmhez. A forgatókönyvet Black írta Anthony Bagarozzi-val és már jó előre lehetett tudni, hogy egy R kategóriás thriller várható, ami azért vicces is lesz.

A történet a 70-es években játszódik Los Angelesben. Jackson Healy felbérelhető keménylegény, Holland March pedig szerencsétlen magánnyomozó. Kénytelenek összefogni egy pornósztár halálának ügyében. Eléggé szövevényes az eset, amelynek még a légszennyezés és az autóipar is részese lesz. Amerikában május 20-án mutatják be.

niceguysposters

3 komment

  1. Remek előzetes, igazi ponyvaregényes hangulatú. 🙂
    Az ilyen filmek állnak jól Black-nek, mint a Kiss Kiss Bang Bang vagy a Nice Guys. A Vasember 3-ban nem volt semmi “blackes”. Ezért sem biztos, hogy a Predator folytatást rá kellene bízni.

  2. Másnak is az a South Park rész jutott eszébe amibe Crowe-nak van egy tv műsora és végig csak verekszik benne? 😀 egyébként remekül néz ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *