6

Pletyka: Melyik hős kinek az oldalán fog állni az Amerika Kapitány 3-ban?

evansamerikaSPOILER SPOILER

Az Amerika Kapitány következő részében a szuperhősök két táborra szakadnak és egymásnak esnek. Ezt eddig is tudtuk, de csak találgatni lehetett, hogy melyik hős kinek az oldalán fog állni. A Heroic Hollywood cikke szerint Vasember csapatát Vízió, Fekete Özvegy, Hadigép és Pókember erősíti. Kapitány mellett lesz Sólyomszem, Sólyom, Skarlát Boszorkány, Hangya és Bucky. Hozzá kell tenni, hogy Pókember csak pár jelenetben bukkan fel. Hulk pedig a Bosszúállók: Ultron korában (Avengers: Age of Ultron) kivonta magát a forgalomból, de talán egy röpke cameo erejéig Bruce Banner is megjelenik.

6 komment

 1. Kicsit aránytalannak érzem ezt a felosztást. Pláne, hogy Vasember csapatában 3-an is tudnak repülni, Kapinál meg csak 1. És merre van Fekete párduc? Vagy ha tényleg ő lesz a csiki-csuki karakter, mint anno Parker a képregényben, akkor viszont érthetetlen, mit keres a törvény támogatói mellett a kilétét foggal-körömmel védő Pókember. Kíváncsi leszek nagyon erre a sztorira. Nekem a képregény (de főleg a vége) hatalmas csalódás volt. Remélem, a filmet nem ennyire profán módon zárják le, bár igazából nem tudom, hogyan máshogy lehetne.

  • Egyelőre ez csak pletyka. Másrészt Pókember csak alig-alig fog szerepelni. A képregényben az elején Vasember oldalán állt, majd később kilépett mellőle és inkább oldalt váltott. Fekete Párduc lehet, hogy csak külső szemlélője lesz a dolgoknak, hiszen az ő filmje még várat magára.
   Más részről Vasember csapata lehet, hogy kevesebb “emberből” áll, de jóval erősebb. Stark páncélja azért jó sok mindent tud, Vízió is majdnemhogy elpusztíthatatlan, Özvegy pedig ügyesen manipulál és tud tervezgetni is. Szóval nem kizárt, hogy Kapitányék bujkálnak, bujkálnak, néha néha odaszúrnak, majd gyorsan lelépnek.

 2. Kiváló film lesz ez, nagyon várom. Bár egy kicsit sajnálom hogy a teljes Polgárháború történet helyett csak annak tömörített-megkurtított változatát láthatjuk majd. Na mindegy, ez van.
  Egyébként vajon Fekete Párduc kinek az oldalán áll majd? És én azért remélem hogy Hulk is visszatér és oldalt választ.

 3. Elvileg Fekete párduc veszi át a képregénybeli Pókember szerepét, tehát ő lesz az egyszer itt, egyszer ott karakter, Parker csak úgy lesz ott valahol a háttérben, és integet, hogy majd egyszer eljön az ő ideje is. Legalábbis eddig ez a hír járta.

 4. A képregényben nem túlzottan hozott lázba a Polgárháború, viszont ha jól tudom, a kapitánnyal ott valami olyan történt, amit eddig csak Bobby Ewing élt túl a filmvilág történetében… Magyarul, meghalt, de akkor ezt lehet, hogy átírják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *