2

James Wan lesz a producere a Mortal Kombat rebootnak

mortalkombatA verekedős játékok alapján készült filmek az elmúlt pár évben eléggé gyengére sikeredtek. Nem erőltették meg magukat a Street Fighter: Chun-Li legendája (Street Fighter: The Legend of Chun-Li) alkotói, de a Tekken sem nyerte el a rajongók tetszését. Régóta a tervezőasztalon pihen a Mortal Kombat reboot, amelyet Kevin Tancharoen vezényelhetett volna le. Ő tette le az asztalra a Mortal Kombat: Legacy rövidfilmet, majd a gyorsan népszerűvé vált websorozatot. Ám Tancharoen 2 évvel ezelőtt lelépett a projekttől. A tetszhalott állapotban lévő tervezet mögé nemrég bepattant James Wan, aki producerként lendíteni mozgásba a dolgokat.

A stúdió egy komorabb, komolyabb filmet szeretne tető alá hozni, ahol kőkemény és brutális harcművész jeleneteket fogunk látni. Oren Uziel és Dave Callaham írta a forgatókönyvet, a középpontban egy látszólag ártalmatlan férfi áll, aki hirtelen belekeveredik egy interdimenzionális csatába, amely a Föld harcosai és a Külvilág szörnyei között zajlik. Rajta áll vagy bukik bolygónk sorsa, meg kell nyernie a Mortal Kombat elnevezésre hallgató harcművész tornát.

2 komment

  1. Ez nagyon jó hír. Azt viszont nagyon sajnálom hogy Hollywood-ot nem érdekli az az apróság, hogy az első film tökéletes alkotás, a második filmet kéne rebootolni, onnan kéne folytatni a történetet. Vajon ez a film mennyire lesz kánon?

  2. Hát ha valahol renomét szerezhetne a HW-i reboot kifejezés, akkor az pont a Mortal. De, megint bele kell kakkantani a levesbe. Nem kell itt a siker kulcsát keresve kiölni az ikonikus figurákat, beszólásokat, “játékos” hangvételt, 1-1ben mehet az első rész egy kis szekér WETA-val meg pörgős thaiföldivel.

    Nem emlékszem, hogy az 1. komolytalan lett volna, csak jó ritmusban alkalmazott a komor jelenetekben iróniát, ezzel tompítva azok élét, ahogy azt az életben is kell ;).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *