4

Snipes továbbra is boldogan eljátszaná Pengét

bladeTavaly említették meg, hogy Wesley Snipes aláírt a Penge 4-re, de azon túlmenően, hogy a színész mindig elmondja, hogy boldogan eljátszaná ismét a karaktert, a hírt nem erősítették meg. Snipes jelenleg San Diegoban reklámozza a The Player sorozatát és megkérdezték tőle, hogy esetleg megkereste-e a Marvel a Pengével kapcsolatban.

„A projekt a Marvel kezében van, volt néhány igen produktív és csodálatos megbeszélésünk, megvitattunk pár dolgot. Nem tudom, hogy Pengét mikor szeretnék elővenni, erről még nem született döntés.” – A trilógiát a New Line készítette, majd a harmadik film gyengébb eredményei és a sorozat után nem félretették a karaktert és a jogok visszaszálltak a Marvelre. Az eddig beígért filmek között sajnos nem szerepel a Fénybenjáró.

De Snipes megemlítette, hogy azért vannak más lehetőségek is. „Egy másik Marvel figura megformálása sincs kizárva. Mindig is nagy rajongója voltam a képregényfilmekben és örülnék, ha újra részese lehetnék a családnak. És ha a Penge 4 nem jön össze és más Marvel projektben sem leszek benne, akkor belevágok valami másba. Akad jó néhány  karakter és történet, amelyek elég érdekesek és remélhetőleg még sikert is aratunk vele. A The Player akcióval és drámával vegyített első évada is elég érdekes számomra, ráadásul esélyt adott, hogy sok különböző dolgot kipróbálhassak.”

4 komment

  1. Az első két rész számomra oké volt, viszont Snipes-t kissé már öregnek tartom a szerepre, de azt se bánnám ha visszatérne. A jelenlegi marvel filmes univerzumba, a vámpírok annyira szerintem nem passzolnak.

  2. Szerintem a Pengéből reboot lesz, már ha egyáltalán lesz valami belőle. Hiszen egyesekben még élénken él az R kategóriás trilógia. Ez meg nem passzol a Disney-hez. Talán inkább egy sorozat?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *