1

Még nincs forgatókönyve a Szellemirtók spin offnak

ghostbustersA Szellemirtók 3-ból (Ghostbusters 3) nem lett semmi, de nincs kizárva, hogy egy nap majd megvalósul Dan Aykoryd története is. Viszont a reboot már készül, amiben nők üldözhetik a kísérteteteket, jövőre láthatjuk a végeredményt. Nem titok, hogy a stúdió szeretné kibővíteni az univerzumot, azaz nem csak egy egy csapatra akarnak fókuszálni, hanem jöhet még néhány spin off is.

Felröppent a hír, hogy Drew Pearce elkészült a következő film forgatókönyvével, amelyet a Russo testvérek rendezhetnének. Ám a fivérek éppen nyakig vannak a melóban, a harmadik Amerika Kapitány (Captain America) után az Avengers: Infinity Wart vezényelhetik le, ami azt jelenti, hogy legalább 2019-ig nem is fognak ráérni. Eléggé valószínű, hogy a Sony nem fog ennyit várni és inkább mást kérnek fel a rendezésre. A főszerepre pedig Chris Pratt és Channing Tatum esélyesek.

Miután a hír elterjedt az interneten, Pearce twitterén lepötyögte, hogy még nincs szkript és kiderült, hogy az általa kigondolt csapatban nők és férfiak is vannak, illetve tele van mindenféle szellemmel, az ártalmatlantól kezdve a felettébb veszélyesig.

Egy komment

  1. Könyörgöm csinálják már meg az a ki…ot 3. részt!!! Utána bánom is én csináljanak tv sorozatot belőle,szar no names színészekkel,vagy az Asylum bánom is én,de ha már ennyire előre terveznek és ennyi energiát bele feccőlnek akkor meg lehetne rendezni a 3. rész és kész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *