0

Heti bemutatók

pixels2

Pixel (Pixels): Invázió indul a Föld ellen, ahol a támadók a 80-as évek arcade játékaiban megismert klasszikus alakokat öltenek fel. Adam Sandlernek, Josh Gadnek és Peter Dinklage-nek kellene megállítani őket. Rendező: Chris Columbus.

Papírvárosok (Paper Towns): A coming of age történetben a rejtélyeket kedvelő Margo elviszi a szomszéd srácot, Quentint egy éjszakai kalandra. Azonban a lánynak hirtelen nyoma vész, nyomokat hagy maga mögött, amelyek segíthetnek. Young adult adaptáció.

Akihez beszél a föld (The Water Diviner): Russell Crowe  játssza Connort, aki az 1919-es Gallipoli ütközet után Törökországba utazik. Megpróbálja megtalálni a a csata alatt eltűnt 3 fiát. Andrew Anastasios és a sorozatokon edződött Andrew Knight keze alatt készült a forgatókönyv. A rendezői teendőket Crowe látta el.

Münó, a holdbéli manó (Mune, le gardien de la lune): Francia animáció. Egy távoli világban a nappalokat és az éjszakákat őrzők vigyázzák és a Hold választása Münóra, a kissé kétbalkezes teremtményre esik. Münö nem is igazán érti, hogy miért őt választották, ráadásul később elveszíti a Holdat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *