4

Állítólag 3 élőszereplős Star Wars sorozat jön a Netflixre

starwarsnetfl

A Cinelinx információ szerint a Disney és Netflix nem csak Marvel sorozatokat indítanak útra, hanem élőszereplős Star Wars szériában is gondolkodnak. Sőt, egyszerre három különböző történet is megvalósulhat a George Lucas által megálmodott réges-régi messzi-messzi galaxisban. Talán hamarosan kijön a stúdiótól a megerősítés.

Lucas régebben már megpróbált összehozni egy sorozatot. Ám túlságosan költséges lett volna megvalósítani és hiába igyekeztek, nem tudták leszorítani a büdzsét, pedig több tucatnyi forgatókönyv is elkészül. Mellesleg valamelyest komorabb és egyben véresebb sztorit ígértek, Rick McCallum producer elmondása szerint a projektet úgy kell elképzelni, mintha a Deadwood sorozatot az űrbe helyeznénk.

Ha a Cinelinx híre igaz, könnyen megeshet, hogy a Disney pont ezekből a forgatókönyvekből válogat. Hiszen a Netflix-en jobban elférnek a véresebb szériák, mint a stúdió tulajdonában lévő ABC-n.

4 komment

  1. Koimbra, ugye azért tévére is fognak jönni ezek a drágaságok, és nem csupán interneten lesznek elérhetők? Kérlek nyugtass meg hogy tévére is jönnek!

  2. Ha netflixen lesz belőle valami akkor nem lesz tvben nálunk. Egyébként miért baj ha csak neten lesz? Vagy nem szeretsz kalózkodni? 🙂

  3. Sokkal jobb a netflixes egyben leadják a részeket, nem kell heteket várni az újabb epizódokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *