0

MacFarlane a Ted 2-ről

1ted2Amerikában ma mutatták be a Ted folytatását, a Villámtesók az előrejelzések szerint eléggé szép nyitányt fognak összehozni. Seth MacFarlane rendezővel a Collider oldal készített nemrég interjút, amelynek jó részét alább elolvashatjátok.

Nehéz volt meggyőzni Mark Wahlberget, hogy visszatérjen?

Nem éppen. Az első forgatása alatt remekül megértettük egymást és egész jó volt a munkakapcsolatunk. És a két fő karakter között remekül működött a kémia. Akkor egészen könnyen rá lehetett beszélni, a folytatás esetében pedig még simábban ment minden. Egészen jó vele dolgozni.

És hogyan sikerült rávenni, hogy rádőljön egy spermapolc?

Mark csapatjátékos, profi. Vicces és tudja, hogy a jelenet is működőképes. Igazi katona ő is.

Honnan jött a sztori ötlete?

tedEz egy eléggé furcsa ötvözet lett. Ugyanis eredetileg azt szerettem volna, ha John és Ted egy fűszállítmányt visz el egy helyre. De pont akkor jött ki a Családi üzelmek, miközben formálódott a forgatókönyv és mivel ugyanazt a sztorit mesélték el, így inkább félbehagytam. A Hogyan rohanj a veszTED-be forgatása alatt a szünetekben Jon Jakes Észak és Dél regénysorozatát olvastam és a Dredd Scott résznél visszazökkentem a gimi történelem óráiba. Arra gondoltam, hogy ebből érdekes folytatás is lehetne és beugrott, hogy a film szólhatna Ted jogairól.

Gondolkodott rajta, hogy Mila Kunist visszahozza?

Gyakorlatilag benne volt a folytatásban. De amikor kijött a Családi üzelmek, mindent az elejéről kellett kezdeni. És az új sztoriban volt egy fiatal ügyvéd karakter, pont akkor dolgoztam Amandával a westernemen és teljesen megvoltam vele elégedve. Nagyon vicces és egyúttal eléggé vonzó, pont olyasvalaki, akivel bármikor boldogan dolgozol együtt. Igazi csapatjátékos és egy kicseszett harcos.

Van olyan, akit nem tudott rávenni egy cameora?

Csodálatos módon mindenki igent mondott.

tedbradyAmikor John és Ted beoson Tom Brady szobájába, felemelik a takarót és fény szűrődik ki. Ez a Ponyvaregényre emlékeztet engem. Szóval Tom Brady golyói vannak Marsellus Wallace táskájában?

Frank Rich pont ugyanezt kérdezte. Lövésem sincs. És ki a tököm tudná?

Liam Neeson Bryan Mills-t játssza a filmben?

Nem, ő csak egy eléggé furcsa alakot formál meg, aki azt hiszi, hogy van egy titkos szervezet valahol.

Már gondolkodik a Ted 3-on?

Minden az érdeklődéstől fog. Ha a Ted olyan jól muzsikál, mint az első az azt jelenti, hogy az emberek újra akarják látni ezeket a karaktereket. És ha így lesz, akkor valószínűleg lesz harmadik rész. Egy franchise számomra legyen karakterorientált. Vegyük például a sorozatokat, ha az emberek szeretik a karaktereket, akkor újra és újra leülnek elé, végtelen számú, teljesen másféle sztorit el tudsz velük mondani. És ha a Ted 2-t kedvelni fogják, akkor lehet Ted 3.

ted2poszter

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *