2

Heti bemutatók

jurassicworldJurassic World: John Hammond álma megvalósult, kinyitott az őslénypark és sok-sok ezren szórakoznak. Majd létrehoznak egy minden eddiginél nagyobb dinót, amelyet nem tudnak kordában tartani és elszabadul. Főszerepben Chris Pratt és Bryce Dallas Howard.

Távol a világ zajától (Far From the Madding Crowd): Carey Mulligan alakítja független, szépséges és erős egyéniségű Bathsheba Everdene. Három férfi is belép az életébe: Gabriel Oak (Matthias  Schoenaerts) birkapásztor, Frank Troy (Tom Sturridge) katonatiszt és William Boldwood (Michael Sheen) agglegény. A történet a nő döntéseire fókuszál, illetve körbejárja a szerelmet és a kapcsolatokat is.

Saul fia: Nemzetközi színtéren nagy sikereket elért magyar  dráma. A Sonderkommandó tagjai a koncentrációs táborokban vitték a foglyokat a gázkamrába és a holttesteket a krematóriumba és végül őket is kivégezték, hogy ne fecsegjenek. Saul Auslander szintén a sonderkommandó tagja, aki a testek között saját fiát is felfedezi és megpróbálja kicsempészni a táborból, hogy eltemethesse.

Szeleburdi svéd család nyaral (All Inclusive Sune i Grekland – All Inclusive): 2012-es svéd vígjáték. Az Andersson család mindig ugyanazon a szigeten vakációzik, de egy véletlen folytán Görögországban kötnek ki újabb nyaralásuk alkalmával. Ki is használják az alkalmat és érdekes helyzetekbe keverednek.

Mocsárvidék (La Isla Minima): Spanyol krimi. 1980-ban járunk, egy mindentől távoli falucskában nyoma vész két lánynak, majd kiderül, hogy meggyilkolták őket. Két nyomozóra vár a feladat, hogy felgöngyölítse az ügyet.

Kardfog kapitány és Lama Rama kincse (Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama): Norvég kalandfilm. Egy kissrác Kardfog kapitánnyal együtt próbálja felkutatni apját és Lama Rama elveszett kincsét.

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *