6

Rooney Marát és Tatiana Maslany-t is behívták a Star Wars spin off tesztfelvételeire

maraÉv végén kiderül, hogy érdemes volt-e a Disney-nek folytatni a Star Wars franchise-t. Biztosra vehető, hogy a stúdió odafigyelt és mindenképpen megpróbálja kiszolgálni a rajongók vágyát. Mindazonáltal gőzerővel folynak a 2016-os spin off előkészületei. Gareth Edwards rendező tesztfelvételekre már behívott néhány színésznőt. Rooney Mara, az Orphan Black szériából ismert Tatiana Maslany és A mindenség elméletéért (The Theory of Everything) Oscart begyűjtő Felicity Jones neve szerepel a direktor listáján.

Más színésznőket is meg fognak hallgatni, de egyelőre nem tudni, hogy kikről van szó. Azonban valószínű, hogy Jones ki fog maradni a filmből, hiszen már leszerződött Ron Howard Infernojára.

A spin off forgatása nyáron indul, a bemutató 2016 december 16-án esedékes.

6 komment

  1. Tatiana Maslany megérdemelné, hogy betörjön a köztudatba, és ne csak az Orphan black rajongók ismerjék a nevét.

    • Meg. Nekem például gőzöm nincs, hogy kicsoda. Sorozatokra meg mostanában amúgy sincs abszolút időm, szóval nem fogok egyhamar belenézni az Orphan Black-be pedig már többen mondták, hogy jó.

    • De! Ő megérdemel egy filmet, mert a franchise egyik legkirályabb karaktere és megérdemel egy filmet azok után amilyen “halált” adtak neki a Return of the Jedi-ben. (Tudom hogy nem halt meg de az E.U. amit tavaly ugye sajnos eltöröltek :(, na mindegy)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *