7

Elcseszték a Fantasztikus Négyest?

fantasticA Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) reboot eleve nem tűnt egy jó ötletnek, de a Fox csak ragaszkodott az elképzelésekhez. A rajongók természetesen szeretnének egy igazán jó filmet látni, ugyanakkor annak is örülnének, ha a jogok visszakerülnének a Marvelhez.

Augusztusban derül ki, hogy mit hozott össze Josh Trank. Matthew Vaughnnak már volt szerencséje beletekinteni az eddig anyagokba és annyit mondott, hogy jó lesz. Viszont a Bleeding Cool bennfentes információkra hivatkozva annyit írt, hogy a rendező csúnyán elbaltázta az F4-et és a stúdió most érthető módon aggódik. Éppen ezért a fiók mélyére süllyesztik a Chronicle 2 terveit. Ennek első részével vált ismertté Trank.

Simon Kinberg producer viszont cáfolta, hogy bármi probléma lenne a film háza táján. Megerősítette, hogy valóban lesz egy 3-4 napos pótforgatás, de egyébként minden a legnagyobb rendben. Az előzetes a Kingsman előtt lesz látható.

7 komment

 1. Könyörgöm ne halasszák el ezt a filmet is 2016-ra, mint ahogy már megtették sok másikkal. Egyébként egyetértek, nem volt szükség rebootra, nyugodtan csinálhattak volna trilógiát a 2005-ös verzióból, azzal nem volt semmi baj.

 2. Hát igen, érződött, hiszen már régen reklámoznák,ha jó lenne és így is már eltolták párszor. Valahogy nem sajnálom, előfordul, bár azért legutóbb kitűzték a 2.rész premierjét,bár manapság ez semmit sem jelent már…

 3. De halasszák, és be se mutassák 😀

  Amúgy a Fox elvben bízik a cuccban… mert már tervük is van, hogy ha bukik, akkor mi lenne, soft rebút, de valszeg nem dobják vissza a Marvelhez… gondolom csak azért se… amúgy úgy olvastam,h ogy a bukás náluk a Pluto Nash féle bukás lenne csak ok az aggódásra… attól meg sajna, legyen bármilyen közutálatnak is ez a film beállítva, elég messze van… :S

 4. Emlékszem, annakidején mennyire vártam hogy egy Fantasztikus négyes 3-ban, pl. Skrullokat vagy a Vakondembert láthassak, de Hollywood jól kicseszett velem.

 5. Én is azok közé tartozom, akinek tetszett az előző két rész is. Lehet, hogy ez engem minősít, de vállalom 🙂
  Ráadásul az, ahogy a második rész végén Szuper-Skrull megküzd a kozmikus Fátummal… Nyami! 🙂
  Oké-oké, tudom, hogy Johnny volt az, mindőjük erejének birtokában, de akkor is csak a Szuper-Skrullra tudtam gondolni. 😉

 6. Végre jó hírek az FF tájáról! Ne erőltesse már a Fox, dobják oda a Marvelnek. Ezerszer jobbak lennének az Avengersben, mint X-men mellett (ami szintén nem fog megvalósulni egyhamar – szóval ennyi erővel…).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *