2

Minions előzetes

minyon

A kis sárga Minyonokkal a Gru (Despicable Me) animációban ismerkedhettünk meg és mivel mindenki azonnal megkedvelte őket a stúdió bejelentette, hogy várható a spin off film. Az Universal még jobban előtérbe tolta az apróságokat, jövőre pedig megérkezhet különálló kalandjuk is.

A cuki organizmusok jelen voltak az eltelt évezredek során, céljuk mindig is az volt, hogy szolgáljanak valakit. Azonban szerencsétlenkedéseik miatt többségüket véletlenül ki is nyírták. Miután elfogytak a mesterek Kevin két társával együtt elindul, hogy megtalálják azt a személyt, akinek segítéségre lehetnének. Így jutnak el Scarlett Overkillhez.

Pierre Coffin, a Gru két felvonásának a társrendezője Kyle Baldával közösen dirigálta az animációt. Balda szintén otthonosan mozog a sárgaságok világában, hiszen 3 Gru rövidfilmet is letett az asztalra.

2 komment

  1. Meglepett, hogy a trailer eleje mennyire ígéretesnek tűnt, aztán a végére leesett, hogy mire megy ki a játék. Kár érte. Ha csak a történelmen át való utukat mutatták volna be még érdekes is lehetett volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *