2

Csillagok között nyereményjáték

csillagokközött

Sokan úgy várták Christopher Nolan filmjét, mint egy falat kenyeret. Jó előre az év legjobb sci-fijét látták benne és ugye a 2014-es felhozatalt nem nehéz felülmúlni. A Csillagok között már a hazai mozikban dübörög, rengetegen nézhették meg a Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain és Michael Caine főszereplésével készült produkciót.

A MoziCom a film bemutatása kapcsán 2 db baseball sapkát ajánlott fel telefontartóval. Szeretnéd megnyerni? Nincs más teendőd, mint a FilmDroid facebook oldalára kitett posztot megosztani november 12. 16.00 óráig.  Azok között sorsolok, akik megosztják. interstellarsapi interstellarcucc

 

Az emberiség tönkretette a Földet. A bolygó egyre pusztul, a készletek kiapadóban, az emberek pedig felkészülhetnek a legrosszabbra: a gyerekeik valószínűleg az utolsó generáció itt.
De nem mindenki hajlandó belenyugodni a pusztulásba. Egy csapat felfedező (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley) elindul a történelem legfontosabb, legveszélyesebb útjára. Űrhajójukkal túl akarnak jutni a Galaxis határán, hogy megtudják: lehet-e jövője az embernek valahol egészen másutt… a csillagok között.

2 komment

  1. Szerintem nagyon jó film.Már a trailer is mutatja hogy jó film lesz és szerintem menni is fogok rá. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *