6

Alakul a Spawn reboot

spawnMég a 90-es években született a Spawn mozifilm, amely eléggé megosztotta a képregény(anti)hős rajongóit és elég szerényen muzsikált a kasszáknál. A folytatás be volt tervezve Michael Jai White-tal, de mégsem valósult meg. Néhány évvel ezelőtt a karakter kiötlője, Todd MacFarlane bejelentette, hogy jön a reboot, a rendezői teendőket ő fogja ellátni, illetve a forgatókönyvet is megírja.

Hol járnak  a tervezgetésben? MacFarlane nemrég közzétett egy videót, amelyben elmondja, hogy R kategóriás filmre van kilátás. Esélyes, hogy a főszerepre Oscar-díjas színészt (korábban Jamie Foxx nevét emlegették)  nyernek meg, de ennél többet nem tudott elmondani, mert…

6 komment

  1. Pont most kezdtem újra olvasni a képregényeket. Nekem nem volt különösebb bajom a filmmel, viszont Jamie Foxx-ot nagyon nem tudnám elképzelni Spawn-ként.

  2. Spawn és a Bohóc/Violátor is jól volt kivitelezve, viszont az ördög iszonyú gagyi volt. A történet sem volt túl erős. Jöhetne egy komoly, sötét hangulatú “R”-es film belőle.

  3. Nekem is ez volt a 90-es évekből az egyik kedvenc filmem… talán A holló mellett (után?)! Jöhetne már az új film – még ha remake, akkor is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *