7

Marvel hírek a Polgárháborútól az Embertelenekig

Nem is oly rég a DC közzétette nagy terveit, kiderültek, hogy milyen filmekkel rukkolnak elő 2020-ig. A Marvel ma estére időzítette a választ. És nem kizárt, hogy bejelentései nagyobb port kavarnak, mint a konkurenciáé.

Először is, az Amerika Kapitány hivatalos címe Captain America: Civil War lesz. Tehát jöhet a Polgárháború, amely két részre szakítja a szuperhős társadalmat. A képregényekben a kormányzat azt akarta elérni, hogy a maszkos igazságosztók fedjék fel kilétüket és egyúttal regisztrálniuk kell. Kevin Feige elmondása szerint a film ezen kicsit változtat, azaz a maszk levétele helyett inkább arról lesz szó, hogy kinek kell engedelmeskedniük. Bemutató: 2016. május 6.

Feige megemlítette, hogy bemutatták a Földön tevékenykedő és az űrben ténykedő hősöket. Itt az ideje, hogy belenézzünk kicsit a párhuzamos dimenziókba. Azt ígérte, hogy a Dr. Strange filmben Scott Derrickson olyan látványvilágot teremt, amelyet egyetlen Marvel produkcióban sem láthattunk eddig. És ha nagyon jól megy a dolog, akkor még az is lehet, hogy egyetlen alkotáshoz sem fogható látványt kreálnak. Bemutató 2016. november 4.

Az idei nyáron csupán egyetlen film volt képes arra, hogy Amerikában áthaladjon a 300 millió dolláron: A galaxis őrzői. Még szép, hogy jön a folytatás, méghozzá 2017. május 5-én. Nem akartak túl sok információt megosztani.

Thor 2017. július 28-án lendíti magasba a Mjölnirt. A Thor Ragnarok címre hallgató 3. felvonás történései rögtön a Bosszúállók: Ultron kora befejezése után veszi fel a fonalat. Feige azt ígérte, hogy a címszereplő gyakorlatilag új szintre emeli saját franchise-át.

Sokáig beszéltek róla, pletykáltak, de most már hivatalos: 2017. november 3-án bemutatkozik Fekete Párduc is Chadwick Boseman megformálásában. Wakanda uralkodója először a harmadik Amerika Kapitány filmben bukkan fel. Van concept art is.

Bosszúállók? Visszatérnek. Volt már szó róla, hogy a következő történet két felvonásos lesz, ami igaznak bizonyult. Sőt, Thanos is izmozhat kicsit. Az Avengers Infinity War első része 2018. május 4-én, a második 2019 május 3-án lát napvilágot.

Többször felmerült már: Mikor jöhet az első önálló női szuperhős? Nos, Captain Marvel kapja a nagy lehetőséget és nem Fekete Özvegy. Carol Danversre fókuszál a sztori, akit Feige úgy írt körül, hogy az egyik, ha nem a legerősebb karakter lesz. Bemutató 2018. július 6. Mint kiderült, ereje ugyan kozmikus eredetű, de a Földön fog rendet tenni.

2018. november 2-án az Embertelenek is bemutatkoznak.  Elvileg tucatnyi új karaktert mutatnak be.

És végül: Feige válaszol a kérdésekre.

7 komment

  1. RDJ akkor csak a Bosszúállók 2ben és a Polgárháborúban lesz benne vagy még az Infinity Warban is?

    • Jelenleg nem tudni, hogy hivatalosan kik lesznek benne. De szerintem az összes, eddig bemutatott hős ott lesz.

  2. Mennyi pletyka lesz itt te jó ég 😀 Skarlátékat és Skye-t régóta mondják, hogy lehetséges Inhumans szál. Akit majd nem hoznak hírbe a Ms. Marvel filmmel az nem is hálivúdi színésznő 😀 Az Infinity-t még korainak érzem, így nyilván a Guardians 2-ben is szerepet kap majd Thanos. Adam Warlockot vajon láthatjuk? és ha igen, akkor melyik filmben?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *