0

Christopher Nolan újra az Interstellarról

Napjaink sokak által egyik legtöbbre tartott mainstream filmese az idei Comic Conra is beugrott, s Matthew McConaughey társaságában elhintett néhány infómorzsát az idén novemberben érkező Interstellarról.

hir

Nolan elmondta, hogy e filmje lesz az eddigi legnagyobb léptékű, többek között Kip Thorne elméleti fizikus tanácsai miatt is, aki a hírek szerint adott pár tippet arra vonatkozóan miként lehet ábrázolni nagyvásznon a féreglyukak működését. De ez csak a körítés, Nolan szerint a film arról szól, “mit jelent embernek lenni, s mi a helyünk az Univerzumban. Minél messzebb utazol a Világegyetembe, annál inkább rájössz, mi lakik itt, belül.” S a szívére mutatott a direktor.

McConaughey az eddig tudottakat ismételte el a filmből: egy Cooper nevű űrhajóst fog alakítani, aki a Föld lakhatatlanná válásának következében áttelepülésre alkalmas bolygót keres az emberiségnek. Mindketten kiemelték, a film drámai konfliktusa Cooper dilemmája, miszerint az emberiséget vagy (valószínűleg örökre) hátrahagyott családját válassza-e. (Forrás)

Végül az eddigi legfrissebb trailer:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *