2

Másnap is lehet szerencséd – Másnaposok szerencséje – premier előtti vetítés játék!

masnaposokszerencseje

A FilmDroid és a Mozi Mánia iOS app, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be a Big Bang Média Kft forgalmazásában, 2014. május 29-től a hazai mozik műsorára kerülő Másnaposok szerencséje c. amerikai vígjátékot. A premier előtti vetítés 2014. május 28-án, este 7 órától, a MiMozink Lurdy moziban kerül sor, amire most Te is nyerhetsz páros belépőt.

masnaposokszpremier1Egy feltörekvő riporter egyéjszakás kalandba keveredik egy jóképű idegennel, majd az utcán találja magát, telefon, autó, személyi igazolvány és pénz nélkül. Csak 8 óra választja el élete legfontosabb állásinterjújától.

Szeretnél részt venni a Másnaposok szerencséje premier előtti vetítésén? Válaszolj egy egyszerű kérdésre, és máris esélyed van megnyerni a a páros belépők egyikét. Válaszodat legkésőbb 2014. május 27-én délig várjuk a filmdroid.blog@gmail.com-ra. A tárgymezőbe írjátok be: Másnaposok szerencséje. 27-én délután e-mailben értesítem a nyerteseket. A Droidon 10 páros belépő kerül kisorsolásra.  Kérlek Titeket, hogy csak azok játszanak, akik ráérnek 28-án este és el is tudnak jutni a MiMozink Lurdy-ba.

Kérdés: Elizabeth Banks milyen színű ruhában játszik a film nagy részében?

Figyelem: Törzskommentelők előnyben. A rendszeres hozzászólók jelezzék a poszt alatt, hogy nyerni szeretnének, majd küldjenek e-mailt is. Köztetek 5 páros belépőt sorsolok ki.

Az ingyenesen elérhető Premier MoziMagazin Másnaposok szerencséje különszámot jelentet meg, amiben további részletek derülnek ki a filmről, a főszereplőkről.

 

Játssz összes partnerünk játékain, hogy növeld esélyedet a páros belépőért, viszont ha szerencsés vagy és több oldalon is nyernél belépőt, a nyert belépők számától függetlenül egy páros belépőt tudunk biztosítani.
Partner oldalak
Filmtrailer: www.filmtrailer.hu
SibaMédia: www.sibamedia.hu
FilmDroid: www.filmdroid.hu
Premier MoziMagazin: www.premierek.hu
Mozinéző: www.mozinezo.hu

Média partnerek:
CoolFM: www.coolfm.hu
GiGa Webrádió: www.radiogiga.eu
Lakihegy Rádió: www.lakihegyradio.hu
Webnyeremény: www.webnyeremeny.hu
Hová menjek a héten?: https://www.facebook.com/HovaMenjekAHeten?ref=ts&fref=ts

premiermasnaposok

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *