2

Legendás állatok és megfigyelésük – 2016-ban jön a Harry Potter spin off

potterHa van rá mód, hogy folytassanak egy gigasikeres franchise-t, miért ne tennék? A Warner ránézett a Harry Potter filmek eredményeire és ők is hasonló kérdést tettek fel maguknak. J.K. Rowling továbbra is vígan éldegél, mivel nem indult még el a lejtőn esze ágában sincs újra kinyitni Roxfort kapuit. Ám még 2001-ben kiadta a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts And Where To Find Them) könyvet, ami nem más, mint a hírneves varázslóiskolához köthető tankönyv és különféle teremtményeket mutat be.  A Warner kitűzte a bemutató időpontját, 2016 november 18-án érkezik a spin off.

Pottert és barátait elvileg nem fogjuk látni, de nem lenne meglepő, ha a stúdiónál addig ügyeskednének, amíg sikerül kitalálni, hogy valamiképpen felbukkanjon néhány ismerős arc a történet bizonyos pontjain. A fikciós könyvet az írónő Göthe Salamander szerző neve alatt jelentette meg, ő egy magizoológus eA forgatókönyvet Rowling írja és ha minden a Warner tervei szerint alakul minimum egy trilógiát ki fognak hozni ebből varázslatos lényekkel telített világból.

 

 

2 komment

  1. Voltak benne elég érdekes sztorik, szóval egy filmet biztos kirakhat, de nem úgy volt hogy a triológia ebből, a Kviddics évszázadaiból és Bogar Bard meséiből fog állni? Mert úgy még nem is lenne olyan Hobbit szintű lehúzás az egész, pláne a Kviddicsesben rengeteg ötletes és humoros sztori van 😀

  2. Nem volt elég? 😀 Az a kviddics az egyik legnagyobb marhaság amit valaha kitaláltak. Valami nagyon különleges játékot akart kitalálni az írónő.

    A fantasztikus Róka úr jut az eszembe, ott hasonlóan bonyolult volt a játék, csak ott poénra vették.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *