0

InterCom hírlevél

intercom

Godzilla és az Olsen-lány (12)

Elizabeth Olsen szép, tehetséges, 25 éves, és még a nevével is ki van békülve. Bár ikernővérei régóta nagyon híresek, ő biztos benne, hogy nem késett le semmiről, színésznőnek született – és ezt már nem is kell túlságosan bizonygatnia.
2011-ben robbant be a köztudatba a Sundance Fesztiválon és Cannes-ban egyaránt ünnepelt független filmmel, a Martha Marcy May Marlene-nel, azóta pedig csupa nagy költségvetésű filmben szerepel. Legközelebb a nagyok közt is a legnagyobb mellé kerül: a Godzillá-ban (12) (Godzilla, hazai bemutató: május 15.) játszik. De igazából a színházat szereti: Shakespeare és Csehov-szerepekben érzi magát a legjobban.
– Egy színházi előadás során 3 óra alatt átélek egy életet – mesélt művészi indíttatásáról Elizabeth Olsen. – Megismételhetetlen élmény. A Godzilla forgatásán viszont vártam három órát, szóltak, hogy menjek, és kellett csinálnom valami nagyon hatásosat, ami mondjuk egy percig tartott. Azután mehettem vissza az öltözőmbe.
A színésznő azonban azt is elismerte, hogy nagyon élvezte a Godzilla forgatását. Egyrészt, mert imádja Bryan Cranston-t; másrészt mert ő úgy látja: ez a film nem egyszerűen rémisztő, hanem közben nagyon emberi is…
IC Press

0eo

Barrymore kavarása (12E)

Adam Sandler új vígjátékában csupa nagycsaládos játszik. A Kavarás (Blended, hazai bemutató: július 3.) története szerint Sandler 3 lányt, Barrymore 2 fiút nevel egyedül, és a két szülő addig utálja egymást, míg végül egymásba nem szeretnek. Ez persze csak egy vad fantáziájú, nagyon vicces Sandler-film. Az igazság más.
Barrymore ugyanis valójában 2 lányt nevel: a 39 éves színésznő legkisebb babája, Frankie április 22-én született, a nővére Olive pedig másfél éves – és az egykor botrányos életű Drew mindent elkövet, hogy ő legyen a világ legjobb anyja.
– Imádok anya lenni – nyilatkozta a színésznő közvetlen a szülés előtt. – Nincs bébiszitterünk, és nem is hiányzik. Minden hétvégét együtt tölt a család, és nem értem azokat, akik elválnak.
És ha ez még nem volna elég: a riporter faggatózására Barrymore azt is bevallotta, hogy a nyáron főzőiskolába fog járni. Többé nem akar házhoz szállított, előre megfőzött ételeket látni.
Persze, a Kavarás-ban nem megy minden ilyen szépen – de az élet, úgy látszik, nem vár a történet végéig a happy enddel.
IC Press

A majmok emberei (12E)

Az új A majmok bolygója-film, A majmok bolygója – Forradalom (12E) (Dawn of the Planet of the Apes, hazai bemutató: július 17.) néhány évvel azután folytatja a történetet, ahol az előző abbahagyta: a bolygót immár teljesen meghódították az új urai, az emberiség pedig talán teljesen kihalt.
Néhányan azonban túlélték a vírus pusztítását: ezért játszhat a filmtörténet leghitelesebben életre keltett emberszabásúi mellett néhány ember is: többek között Gary Oldman, Jason Clarke és Keri Russell.
A film szokatlanul bőbeszédű rendezője, Matt Reeves azonban azt is elárulta újságíróknak, hogy egy cameo erejéig az előző rész főszereplője, James Franco is felbukkanhat. Bár Reeves sokat elárult a már majdnem kész filmről, azt azért titokban tartotta, hogy pontosan hogyan kerül majd képbe A majmok bolygója – Lázadás hőse, csak ennyi magyarázattal szolgált: „meglehetősen trükkös megoldásra készülünk.”
IC Press

Készül az új Peter Pan

Jövőre jó lesz Pán Péternek lenni. Joe Wright rendező gőzerővel készíti elő a Warner Bros. nagyköltségvetésű Peter Pan filmjét, melynek még nincs meg az összes szereplője, ám a premierje már ki van tűzve: 2015 júliusában kerül a mozikba a felnőttség elől egy titokzatos szigetre menekülő árva története. A filmrajongók azt már eddig is tudhatták, hogy Feketeszakállt Hugh Jackman alakítja majd, a kampókezű kapitányt Garrett Hedlund, Tiger Lilyt pedig Rooney Mara játssza.
A szereposztás azonban még így sem teljes. A héten azonban azt is bejelentették, hogy megvan az új Mary: Amanda Seyfried vállalta a feladatot. A filmet végig stúdióban fogják forgatni, ám hogy a címe mi lesz, azt még homály fedi.
– A címe? Azt én is szeretném tudni – felelte Joe Wright, amikor filmes újságírók erről faggatták.
IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *