3

Rudd a Hangya főszereplője

antmanNéhány héttel ezelőtt Joseph Gordon-Levitt és Paul Rudd neve merült fel pletyka szinten a Hangya képregényfilm kapcsán. A Marvel hősét Edgar Wright hozhatja el a vásznakra, 2015 július 31-én a Bosszúállók 2 után mutatkozna be Hank Pym, a tudós, aki rájön arra, hogy miképp képes méretet váltani. Felfedezése révén képes összezsugorodni, illetve újra normál méretet ölteni és egy általa kifejlesztett sisak segítségével képes a hangyákkal kommunikálni.

A The Wrap értesülései szerint Rudd fogja aláfirkantani a nevét a szerződésen, a Marvel a színésszel egyeztet, nincs már sok hátra, hogy megegyezzenek minden lényeges pontban.

Pym alkotja meg Ultront is, a robot később világuralmi terveket kezd szövögetni. A masina lesz a nagy ellenfél a Bosszúállók folytatásban, de másvalaki fogja megalkotni.

Fan made poszterek itt és itt.

3 komment

  1. Remélem ezek nem olyan hülyék hogy kétszer szerepeltessék Ultront. Ultron ott lesz a Bosszuállók 2-ben? Rendben. De akkor a Hangyában ne legyen benne.

    • Kicsit félreérthető, amit koimbra írt. Szerintem azt akarta, hogy EREDETILEG alkotja meg ő Ultront.
      Remélem, a Hangya után már tényleg Dr Strange jön. Már csak azért is, mert akkor még remélhetőleg tud Stan Lee cameozni, az utolsó általa alkotott karakter filmjében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *