4

Megvan, hogy ki játssza Csodanőt

galgadotRégóta pletykálják, hogy Csodanő is felbukkan a Batman vs Supermanben. Végül Zack Snyder közleményben tudatta a világgal, hogy a DC közkedvelt hősnője valóban részese lesz a filmnek, sőt az is kiderült, hogy Gal Gadot fogja megformálni a karaktert.

Snyder azt írta, hogy Csodanő nem csak a DC képregénykiadó egyik legerősebb női figurája, de egyben a legkedveltebb hős is. Gadot csodálatos színésznő és varázslatos kisugárzással rendelkezik.

A hölgy izraeli származású,  leginkább a Halálos iramban utolsó három részéből ismerhetjük. 19 évesen megnyerte a Miss Izrael versenyt. 20 évesen belépett a seregbe és két évet húzott le a védelmi erőknél sportedzőként. Tehát a mozgás nem áll távol tőle, épp itt az ideje, hogy valahogy izmokat pakoljon magára, mert Csodanő nem egy csontkollekció.

A Warner egyúttal leszerződtette Callan Mulvey-t is, aki egy gonosztevőt fog megformálni, de az nem derült ki, hogy kit fog alakítani. A Variety tudomása szerint Villám sem marad ki a filmből.

4 komment

 1. Bazz… komolyan, ennél vékonyabb színésznő már biztos nem volt Hálivúdban… komolyan ez röhej…

  • Remélem, hogy pakolnak rá izmot. Cavill is szépen kigyúrta magát, szóval biztos izmosabb lesz. Én nagyon örülök, hogy nem Jaimie Alexanderre esett a választás.

   • Hát arcra tény, hogy helyes, de pár gugli kép alapján hamarabb jut eszembe egy tini, mint egy harcos amazon 😀

 2. Hát jó legyen, meglátjuk. A csajt én eddig csak a Halálos Iramban filmekben láttam, szóval sokat nem tudom róla mondani. Őt választották, kész.
  Egyébként egy képregényrajongó ismerősöm el is magyarázta, hogy miért jó választás. Ő azzal érvelt, hogy Wonder Woman nem izmos, hanem mágikus ereje van.

  Én amúgy mindig személyes kedvencemet Michelle Ryant emlegettem a szerep kapcsán. (Akit igazából nem tudom, nevezhetek-e még kedvenc színésznőmnek vagy most már inkább egy kedves ismerősöm, mindegy másik sztori)
  Félig-meddig elfogultsági alapon persze, azért félig-meddig mert tényleg alkalmasnak tartom mind külsőleg és fizikailag is a szerepre, de emellett persze kedvelem is.
  Na mindegy, ez csak az én ábrándom (na jó, nemcsak az enyém) mert tudom, hogy sosem fogja megkapni az esélyt, hogy eljátssza a szerepet. (Meg igazság szerint azt sem tudom, érdekelné-e egyáltalán, egyszer majd azért megkérdezem már csak a poén kedvéért is)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *