1

Hírek a tévé világából

Weinsteinék nem csak a Sin City-ből szeretnénk sorozatot készíteni, hanem Frank Darabont 2007-es horrorjából, A ködből is. 10 részt akarnak, aztán meglátják hogyan tovább.

0ssAlvin Schwartz horrornovelláit tartalmazó regényét, a Scary Stories to Tell in the Darkot a Fűrész írói, Patrick Melton és Marcus Dunsan is elolvasta. Annyira megtetszett nekik, hogy felkeresték a CBS-t, ahol előadták ötletüket: ebből sorozatot kell csinálni. Csináljunk – mondták a csatornánál. A történet néhány gyerkőcre összpontosít, akiknek rémálmaik valósággá válnak. Szembe kell szállniuk félelmeikkel és le kell győzniük az életre kelt furcsaságokat.

Az NBC-nél formálódik a 2010-es Farkasember sorozatverziója. Daniel Knauf írja az első részt. Lawrence Talbottról szólhat a történet, az úriembert ősi átok gyötri, teliholdkor mindig farkasemberré változik.

D.J. Caruso dirigálhatja le a Tin Man első felvonását. Semmi köze nem lesz az Óz sztorihoz. Egy krimi thrillert ígérnek, amiben egy robotot gyilkossággal vádolnak meg. A masina nem hagyja magát könnyen elfogni és mellesleg kezében az emberi evolúció kulcsa. Ehren Kruger írta a forgatókönyvet.

Vírusvideó Guillermo del Toro vámpíros sorozatához. Del Toro és Chuck Hogan közösen írták a The Strain regényt, ebből készül a széria.

Ron Burgundy a North Dakota híradójában.

Rupert Wyatt dirigálta a Turn kémsorozat első részét. Jamie Bell egy new york-i farmert alakít, aki 1778-ban megalakítja a Culper Ring kémszervezetet.

 

Egy komment

  1. A köd 2007-es verziója pont az a film volt, ami elbír egy pár részes sorozatot még. A filmverzióban is volt annyi társadalomkritika és mondanivaló, hogyha azt szépen kibontják akkor ki lehet tölteni 10 részt.

    Többet nem tudom, hogy érdemes-e, de annyit biztosan megér megcsinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *