0

Mark Silvestri a The Darkness filmről

darknessMég nyáron volt arról szó, hogy a Top Cow két ikonikus figurája, Darkness és Witchblade nem külön-külön indul meg a vásznak felé, hanem egy közös filmben harcolhatnak egymás oldalán. Marc Silvestri, a kiadó fejese most a következőket mondta a produkcióról.

Len Wisemant kértük fel a The Darkness film megrendezésére. A New Regency-nél formálódik a produkció, amelyhez a Foxnak is sok köze van. Már van egy forgatókönyvvázlatunk, ezt próbáljuk gatyába rázni. A lényeg, hogy tényleg megcsináljuk a filmet. Ráadásul Witchblade is benne lesz. Eredetileg úgy volt, hogy csak amolyan easter egg lesz a rajongók számára, amelyre felkapták volna a fejüket, hogy „Hé, ő Sara Pezzini, a Boszorkánykard.” – kezdte Silvestri, majd hozzátette, hogy Wiseman odavan a képregényt, ráadásul sokkal többet tud a karakterről, mint ő maga és a stúdió is abszolút támogatja őket elképzelésük kivitelezésében.

„Ahogy haladtunk előre a sztori kibontásával egyre inkább értelmet nyert, hogy Witchblade-nek nagyon is sok keresnivalója van ebben a filmben. Nem árulhatok el sokat, de senki nem fog háborogni. Az elején mi is aggódtunk, hogy nem tudunk két eredettörténetet egy filmben kellőképpen bemutatni.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *