1

Darkness és Witchblade egy filmben

darknessEgy ideje már levegőben lóg a Darkness képregény filmváltozata, tavaly Len Wiseman kezdett munkálkodni az előkészületeken, de kissé túl nagy volt a csend a projekt környékén. A Top Cow kiadásában megjelent lapokon Jackie Estacado állt a középpontban, a volt maffiózó, aki 21. születésnapján a Sötétség hordozója lesz, ami nem más, mint egy ősi erő, gyakorlatilag korlátlan hatalommal. Megidézve rengeteg démon (goblin) özönlik elő és Estacado parancsára azt teszik, amit kell.

Mark Silvestri, a karakter szülőatyja az MTV-nek adott interjúban szépen elmondta, hogy a terveket nem süllyesztették a fiók mélyére az eltelt hónapok alatt, továbbra is szépen formálódik a sztori. Azt is elárulta, hogy egy eredetsztorit fogunk látni, azaz Jackie gengszterként ténykedik, majd megjelenik egy zsarunő az életében. A Cow képregényeket forgató rajongók bizonyára tudják, hogy kiről van szó: Sara Pezzini.

Bizony, Pezzini is szerves részét képezi a történetnek. Aki nem tudná, ő a Boszorkánykard hordozója, ami szintén egy régi, nagy hatalmú, misztikus erővel bíró kesztyű-fegyver. A képregényben a férfi és a nő gyakran harcoltak egymás oldalán, sőt össze is jöttek, még gyerekük is született. 2008-ban úgy hírlett, hogy Michael Rymer, a Battlestar Galacity széria alkotója fogja ledirigálni a Witchblade filmet, ám ebből nem lett semmi…de legalább volt egy remek posztere.

witchblade

 

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *