6

Elhunyt Paul Walker

paulwalkerPaul Walker és egyik barátja éppen a Reach Out jótékonysági eseményre igyekezett, amikor balesetet szenvedtek. Valenciában egy lámpaoszlopnak ütköztek az autójukkal, amely kigyulladt. A sofőr és a színész is elhunyt.

Walker jelenleg a Halálos iramban 7-et forgatta, nem tudni, hogy jelenetei nagy részét felvették-e már, illetve hogy a tragédia miképp befolyásolja a film sorsát. Vin Diesel, Dwayne Johnson, Ludacris, Tyerese Gibson és Gal Gadot (akikkel az F&F szériában osztotta meg a vásznat)  twitter/facebook/instagram oldalukon fejezték szomorúságukat, együttérzésüket, illetve támogatásukról biztosították Walker családját.

1973 szeptember 12-én született, a gimi után tengerbiológus akart lenni. Tanulmányai alatt több reklámban is felbukkant és több televíziós műsoron is dolgozott. Mozifilmben először a Monster in the Closet horror-vígjátékban játszott, első főbb szerepe az Ökörikrekben volt, majd A csaj nem jár egyedül és a Prérifarkas Blues sikerekben vállalt be mellékszerepet. A Koponyák után szerződött le a Halálos iramban filmre, amellyel egy csapásra megismerte mindenki. Láthattuk az izgalmas Kéjutazásban, A tenger vadjaiban Jessica Alba oldalán merülhetett alá és az Idővonal időutazós akcióban is játszott.

Az utóbbi években a Halálos iramban franchise-zal, illetve a Tökéletes bűnözőkkel tudott sikereket elérni és dolgozhatott Clint Eastwooddal is A dicsőség zászlaja háborús filmen. Jövőre újra megformálhatja Briant, utoljára a Brick Mansions akcióban láthatjuk, amely a B-13: A bűnös negyed remake-je lesz.

Béke poraira.

6 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *