13

2016-ban az X-Men megküzd Apokalipszissel

apocalypseJövőre Bryan Singer hozza el nekünk a következő X-Men filmet, de a rendező máris bejelentette, hogy mikor számíthatunk legközelebb a mutánsok felbukkanására. E szerint 2016 május 27-én esedékes a bemutató. A cím a következő: X-Men: Apocalypse. Tehát a csapat a nagy erejű Apokalipszissel száll szembe. Egyelőre csak ennyit lehet tudni, nem ismeretes, hogy Singer dirigálja-e a filmet és azt sem tették közzé, hogy mely karaktereket fogják felvonultatni.

Egyúttal az is kiderült, hogy a Fox leszerződtette Simon Kinberget, aki az X-Men és a Fantasztikus Négyes filmekkel fog foglalkozni. A stúdió előnyben az Sonyhoz képest, hiszen a Marvel univerzumban rengeteg mutáns mozog és mivel az F4 jogok is náluk vannak akár azt is megtehetik, hogy a két csapat egymással vállvetve harcolhasson. Sőt, előbb-utóbb meg is fogják tenni.

 

13 komment

 1. már máshova írtam ezt:

  Jó lenne az tuti!

  Csak attól félek, hogy átmegyünk ilyen egy rész egy alternatív jövő felé amit az átlag mozinéző már nem értene meg.

  Még a képregényrajongóknak is figyelniük kell,hogy éppen mit látnak olvasnak ultimate, apokalipszis jövő, 616, DoFP, stb.

 2. Juhéé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Végre Apokalipszis!!!!!!!!!!!
  Nagyon várom!!!!!!!!

  Elnézést ha telhetlennek tűnök (nem akarok annak látszani), de remélem a filmben ott lesz Mister Sinister is, végül is ő Apokalipszis jobbkeze (és maga Apokalipszis teremtette), biztos szüksége lenne eme gonosz genetikus szolgálataira, meg aztán ő is az X-men leghatalmasabb ellenségeinek egyike . Kettejük szövetsége igazán szuper lenne.

 3. Egyébként csak kiváncsiságból, olyat már láttam hogy a Fantasztikus négyes együtt harcol a Bosszúállókkal, meg Pókemberrel, de hogy az X-menekkel? A két csapat szerintetek összeillik?

  • Az F4nek nagyon sok X-menes története van, Ben és Logan külön csípik egymást, összejárnak pókerezni is.

  • X-Men vs. F4 történet létezik, négy részes, és magyarul is megjelent a kilencvenes években. Persze, azóta több közös kalandjuk is lehetett.

 4. A Marvel meg teperhet, soha nem kapják vissza az X-ek és az F4 jogait:) Bár még egy halvány esély van arra, hogy a Fantasztikusok ne készüljenek el időre, de szerintem a Fox nem hagyja, hogy új járjon, mint a Fenegyerekkel.
  Az X-ek és Fáklyáék összeengedése remek ötlet, a Fox is kialakítja saját Marvel univerzumát. Bár azért illene egyeztetni a Disney-vel, ha van egy csepp eszük megteszik. Csak jobb lenne, ha idővel Wolverine, Lény, Vasember és Amazon indulna harcba.

  • Egyébként olvastam olyan hírt tavaly (az Avengers és az új Pókember premierje környékén), hogy a 3. Bosszúállókban Pókember is szerepelne, legalább egy cameo erejéig, a Sony és a Marvel/Disney hajlandóak lennének egyezni. Az azért nem lenne semmi, bár kétlem, hogy megvalósul, lehet, hogy csak az Avengers sikerét felhasználva promózták a Pókembert.

 5. MAJOR SPOILER!!! BÁR NEM TUDNI IGAZ-E 😛

  “Elvileg a Daysof Future végén Magnetoval egyesül majd Apocalypse, egy hatalmas energiakisülés során, aminek kapcsán Magneto felismeri újdonsült erejét.”

 6. végre filmbe is fel bukan apokalipszis még csak képregény belátam és mesébe már várom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *