0

2015 elején jön a következő Amityville Horror

amityvilleBevett szokássá vált, hogy az évet egy horrorral indítanak. Tavaly Az ördög benned lakozik (The Devil Inside) film volt a legelső új bemutató, idén A texasi láncfűrészesre (The Texas Chainsaw) válthattak jegyet a nézők január elején, jövőre pedig a Paranormal Activity: The Marked Ones próbálja becsalogatni az embereket a mozikba szilveszter után.

És most már az is biztos, hogy 2015 szintén horrorral indul. Január 2-án kerül bemutatásra az Amityville (korábban The Amityville Horror: The Lost Tapes címen futott). A forgatókönyvet Casey La Scala és Daniel Farrands írták. Előbbi olyan dokumentumfilmeket készített, mint a Never Sleep Again: The Elm Street Legacy, Scream: The Inside Story és Crystal Lake Memories. Utóbbi inkább vígjátékokat – Miről álmodik a lány? (What a Girl Wants), Séta a múltba (Walk to Remember) – adta a nevét.

A found footage stílusban készülő filmben egy riporternő újságírókkal, papokkal és paranormális kutatókkal együtt szeretne érdekes műsort készíteni a világ egyik legismertebb kísértetjárta házáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *