4

Stb…

0twows

A Wall Street farkasa 2 óra 59 perces lesz. Martin Scorsese ennél hosszabbra vágta filmjét, de több volt benne az erőszakosság és a meztelenkedés, az amerikai korhatár bizottság NC17-es besorolással sújtotta volna.

Colin Trevorrow szerint a Jurassic Park 4-re a reboot szó eléggé túlzó és erős kifejezés, illetve azt is elárulta, hogy 22 évvel az első rész után fognak játszódni a történések.

A Star Wars 7 kedvéért megépítették a Millenium Falcont 1:1 méretarányban. Emmanuelle Chriqui, Alexis Dziena és Taissa Farmiga fáradhatott be a tesztfelvételekre, illetve egy bennfentes info szerint a filmben szerepelni fog egy bolygó a Star Wars: The Old Republic játékból.

Rossz minőségű poszter A csodálatos pókember 2-höz. Három figurával néz szembe a Hálószövő. Mint tudjuk Electro lesz a nagy ellenfél, Rinó csak pár percet lesz jelen, legalábbis Paul Giamatti elkotyogta, hogy a következő részre tartogatják a nagyobb ütközetet. A harmadik ellenség talán a Zöld Manó.

A Daily Mail angol pletykalap híresztelése szerint Christoph Waltz játszhatja a főgonoszt a Karib-tenger kalózai 5-ben, Rebecce Hall lesz a női főszereplő és Keith Richards visszatér.

Harvey Weinstein a Sin City: A Dame to Kill For után egy tévésorozatot is akar.

Billy Bob Thornton elmondta, hogy a Tapló Télapó 2 forgatókönyve majdnem kész, és jövőre indulhatna a forgatás.

Tv spot a Lego animációs filmhez.

Robotzsaru tv spot.

Jelenet A nimfomániásból.

Még egy poszter a Jack Ryan filmnek.

Michael Bay azt ígéri, hogy a Transformers 4 kevésbé lesz vicces, mint az előzőek.

A Kellan Lutz főszereplésével készült Hercules produkciót átkeresztelték The Legend of Hercules-re.

A hobbit folytatás előtt fogják vetíteni az Interstellar előzetesét.

4 komment

  1. A 3 hölgyemény tuti Soloék lányának szerepére pályázik, Karib 5 hatalmas lenne ilyen szereposztással

  2. Millenium falcon?:((((( Remélem csak egy hosszabb cameora számíthatunk, és csak összekötő kapocs lesz az új szereplők, új környezet között és… ÉS INKÁBB SENKI SE TÉRJEN VISSZA:S Azt hittem végre elszakadhatunk a nyomorult nosztalgiától és komolyan gondolták az új trilógiát!!!! -.-‘
    MICHEAL BAY MEG KUSSOLJON ! OMFG

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *