0

Heti bemutatók

1thor2

Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World): Az asgardinak ezúttal a Malektih-tel és seregével gyűlik meg a baja. Ez a faj sötétségbe akarja taszítani az univerzumot. Alan Taylor dirigálta a folytatást.

A jogász (The Counselor): Cormac McCharty forgatókönyvéből Ridley Scott forgatott filmet. Michael Fassbender egy ügyvédet játszik, aki több pénzre vágyik és kokaincsempészésre adja a fejét.

Starbuck: 2011-es kanadai vígjáték. David Wozniak a 40-es éveiben jár, de nem viselkedik felnőttként. Kicsit megdöbben, amikor kiderül, hogy barátnője terhes, de csak akkor néz nagyot igazán, amikor kiderül, hogy 533 gyerek apja.

Pinokkió (Pinocchio): Olasz animáció. Gepetto kifarag egy bábút, ami érdekes módon talpra áll és beszél hozzá. Az ács saját fiaként szereti, azonban a „srác” megszökik otthonról.

A nagy szépség (The Great Beauty): Francia-olasz vígjáték. Jep Gambardella író élete nagy részét azzal tölti, hogy a gazdagok partijain szórakozik. Majd 65. születésnapja után kicsit magába néz, elgondolkodik.

Justin, a hős lovag (Justin and the Knights of Valour): A spanyol animációban Justin arról ábrándozik, hogy egy napon belőle is nagy lovag lesz. Éppen ezért elhagyja otthonát, hogy kitanulja a lovagi mesterséget és meglelje nagyapja eltűnt kardját.

Bettie-mobil (On My Way): Francia dráma. Bettie hatvanas éveiben jár, éttermet vezet Bretagne-ben. Egy napon besokall és egy autópálya közelében találja magát. Útja során több érdekes személlyel is megismerkedik.

Eltitkolt életek (The Hidden Child): A svéd krimiben egy írónő szülei autóbalesetben meghalnak. Nem sokra rá egy férfi toppan be a nőhöz azt állítva, hogy ő lenne a féltestvére. Pár nap múlva az illetőt holtan találják. Előzetes erre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *