10

Mi várható 2015-ben?

A Slashfilm hozta le az alábbi képet, eddig ez a felhozatal 2015-re. Még nagy változások történhetnek, hiszen a stúdiók szeretik de-oda tologatni a bemutatókat. Képregényfilmek, remake-ek, folytatások, könyvadaptációk éve lesz… mint az idei.

2015bemutato

10 komment

 1. Nagyjából majdnem minden hónapra jut valami közepesen érdekes, de a december elég sűrűnek tűnik. Mondjuk ez a Popeye dolog már annyira izzadságszagúnak tűnik… Csak azt tudom elképzelni, hogy amikor ki fognak egyszer fogyni az anyagból, amire alapozzák ezeket a gyártermékeket, akkor nekilátnak majd a remake rebootjának. Pff…

  • Igen. Ahogy nézem, folytatás, franchise, reboot… valami ötlet/kreativitás elkélne már végre Hollywoodban.

   • Még csak nem is azzal van a baj, hogy ne lenne ötlet, vagy kreativitás. Csak senki nem mer beleadni pénzt. Az utóbbi évek összes eredeti forgatókönyvre épülő története különalkuk része.

 2. Kevés film fog kitérni az Avengers útjából…érdeklődésben talán csak a Star Wars van vele egy szinten, de ott úgyis lesz egy masszív utáló réteg…bár kötve hiszem, hogy elkészül 15re

 3. Szuper év lesz, de szomorú hogy a Függetlenség napja 2 nélkül. Könyörgöm a Star Warsot és Warcraftot ne macerálják, maradjanak 2015-ösök.

 4. Valami zsigeri thriller horror.Lars Von Tier mestermuvet meg sem emlitik?????
  Sames Bond himsoviniszta alkoholista kalandjait,bezzeg szabad irni??!!!!

 5. Ami sikerre van ítélve: Bosszúállók 2, Ted 2, Éhezők viadala, Star Wars 7, Mission Impossible.

  Ami bukik: Madagaszkár pingvinjei – a négyes rohadt jó volt mellékszereplőként, de szerintem butaság rájuk építeni egy teljes animációt.
  A minyonok – Mint a pingvinek, mellékfiguraként kiválóak, de másfél órában erőltetett lesz.
  Assassin’s Creed: Nem mind arany, ami fénylik, a játékadaptációk egy része durva bukta. Szerintem ez is az lesz.
  Terminator 5: A rajongók kiábrándultak az utóbbi két rész után.

  Korrekt bevétel: 007 – A producerek most még mindig azon gondolkodnak, hogy miért hozott 1 milliárdot a Skyfall. Nem kizárt, hogy megint csak a megszokott bevételt produkálja.
  Secret Service
  F4 – Nem gondolom úgy, hogy kasszarobbantás lenne.

  • Ha a Skyfall 1 milliárdja rejtély, nekem kicsit a Vasember 3 1,2 milliárdja is az. Értem, hogy a Bosszúállók utóhatása is érződik rajta, hiszen félév telt el a 2 premier között, de messze nem volt akkora film, hogy ennyit keressenek rajta.

   • Sajnos nem áll összefüggésben a minőség és a bevétel. a Skyfall megérdemelte a pénzét, jó film lett, a Vasember 3 nem igazán. Mégis kaszált mindkettő.

 6. 2 film lesz innen moziban nézős. A többi gyenge eresztés. A Assassin’s Creed film már most augusztusra csúszott. Azért nagyon csuriban az ujjam, hogy jó legyen 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *