4

Cameron és a globális felmelegedés

Múltkor megemlítettem, hogy James Cameron már inkább környezetvédő, természetbúvár, aki a Föld problémáira próbálja felhívni az emberek figyelmét és ő is sok pénzt áldoz vagyonából arra, hogy valamiképpen jobbá tegye a világot.

A rendező ezúttal a globális felmelegedés veszélyeire próbálja felhívni a figyelmet, Arnold Schwarzeneggerrel közösen voltak a producerei a Years of Living Dangerously dokumentumfilmnek, amelyben rengeteg ismert név szólal meg.

4 komment

 1. Semmi értelme, túl sok a hülye ember ahhoz, hogy ez változzon. Ezt most már ki kell várni, szerintem.

  • Igaz, hogy az amerikai kormány szarik a természetvédelemre, de a kisemberek is tudnak rajta változtatni, csak egy kis áldozat kell, vagy feladni egy kevés kényelmet, ha mindenki tenne érte, akkor már jobb lenne a helyzet és ez a mentalitás előbb-utóbb megbuktatná a jelenlegi kormányt is, de ameddig amerika az istencsászár, szarik a világra meganyi olajmágnással, ameddig az emberek elengedik a változtatás lehetőségét, addig tényleg meg vannak számlálva a föld napjai.

   • Szerintem az a kevés jó ember, akik valóban átlátják a helyzet komolyságát, nem tudnak segíteni. Azért mondom, hogy ki kell szerintem várni a végét, mert ez a folyamat már elindult, kétlem, hogy bármi megállíthatná. Majd az újjáépítésnél talán előtérbe kerülnek ezek a jó emberek, én már csak ebben tudok bízni. Ez a jelenlegi állapot tarthatatlan, csak idő kérdése…
    Ettől függetlenül ez a film érdekel, mert James Cameron nagy rendező és nem veszi félvállról a Világ dolgait sem, odafigyel a környezetére, szó szerinti- és átvitt értelemben is. Bár sosem találkoztam vele, így távolról így látom őt.

 2. A kezdeményezés jó,de a kivitelezés szörnyű! De most komolyan még hányszor lehet elsütni ezt a global bullshit témát? Akinek van egy csöpp esze az tudja,hogy mire megy ki a játék. Mert kurvára nem velünk kisemberekkel van a gond hanem ahogy Hiroshi is írta az olajmágnás érinthetetlen milliárdosokkal akik ezt kitalálták (karöltve Hollywood-dal aki ontja magából az ilyen Holnapután meg 2012 című, manipulatív filmeket…)
  Ráadásul a valódi tudósok rájöttek,hogy a szén-dioxid kibocsájtás már néhány száz évvel ezelőtt is kb ennyi volt mint most, ami egy természetes folyamat része! Az északi sarkon végeztek fúrásokat és az ott talált 100-200 éves jégmintákból vonták le a következtetést. Ennek az agymenésnek semmi értelme nincs azon kívül,hogy bevezessék a szén-dioxid adót amit természetesen nem a Rockefeller family fog fizetni hanem MI…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *