1

James Foley rendezi a Jákob lajtorjáját

A Jákob lajtorjája (Jacob’s Ladder) krimi-dráma  minden idők egyik legjobb csavarja (fordulatát/meglepetését) látható. És aki esetleg már találkozott a filmmel felteheti a nagy kérdést: Miért kell ebből remake? Júniusban jelentették be, hogy belevágnak egy új változatba és az eltelt hónapok alatt sem gondolták meg magukat. A rendezői székbe James Foley ülhetett, ő utoljára 2007-ben jelentkezett mozifilmmel, a rémesen gyenge Vadidegen (Perfect Stranger) thrillerrel, de hozzá köthető a Siralomház (The Chamber) és a Mocskos zsaruk (The Corruptor) is.

Jeff Buhler, az Éjféli etetés (Midnight Meat Train) írója szállította le a forgatókönyvet. A stúdió és az író azt ígérik, hogy újabb karaktereket és más helyzeteket fognak bemutatni.

Az eredeti filmben Tim Robbins játszotta Jacob Singert, aki a vietnámi háborúból hazatérve rémálmokkal küszködik. A helyzet súlyosbodik, ezért pszichiáterhez fordul. Később találkozik régi bajtársával, aki hasonló cipőben jár, mint ő maga.

Egy komment

  1. Ezt minek kell? Van penz?Orulok,hogy valaki ilyen gazdag hogy ilyenekt csinal!!!Nem ertem…godolom annyira szar maga a tortenet hogy mas cimen nem is menne igy rahuzzak,hogy remake.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *