5

Visszatérünk Narniába

A Narnia két része után a Disney passzolta a franchise-t, viszont a Fox felkarolta a fantasy-t, náluk készült el a harmadik felvonás. A hazai csúnya pénzügyi bukta után nem igazán látszott a stúdión, hogy szeretnék folytatni C.S. Lewis regénysorozatának az adaptálását. De ma a The Mark Gordon Company a C.S. Lewis Companyvel karöltve bejelentette, hogy megcsinálják az Ezüst Trónt, ami a hatodik könyv címe volt. Arról nem szól a fáma, hogy ezúttal mely stúdióval szövetkeznek és hogy a színészek közül ki fog visszatérni.

Az ezüst trón tartalma: Narnia… ahol az óriások szabadon kószálnak.. ahol gonosz varázslat és bűbáj uralkodik. Zord, hideg télben indul útnak két embergyerek, s egy különös lápi lény. Nincs senki Narniában, aki a segítségükre sietne, a király messzi vizekre hajózott, s egy gonosz kígyó az összes bátor szívű lovagot elpusztította már.
Elmondhatatlan veszélyeken és sötét, mély barlangokon át tör előre a barátok maroknyi, nemes csapata, kiknek egyetlen célja a fogságban tartott herceg kiszabadítása. De vajon hol találnak rá? A föld felett? A föld alatt? Eljutnak Lennvilágba is, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg. (moly.hu)

5 komment

  1. Nem tudom, de nekem teljesen érdektelen ez a Narnia.
    Az 1. részt megnéztem, nem volt rossz, de valahogy mégsem tudtam rávenni magam a 2. rész megnézésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *