0

Heti bemutatók

KINGS OF SUMMER

Király ez a nyár.

Derült égből fasírt 2.: A második fogás (Cloudy with a Chance of Meatballs 2): Megérkezett a Sony animációs filmjének a folytatása, amiben Flint már egy vállalatnál dolgozik, ám kiderül, hogy egykori bajkeverő masinája továbbra is működik és afféle állatszerű ételeket készít.

Last Vegas: Jon Turteltaub vígjátékában Michael Douglas megkéri barátnője kezét. Ennek örömére gyerekkori jóbarátaival Las Vegasba utaznak, hogy megüljék a legénybúcsút. A város már nem olyan, amire ők emlékeztek, de sebaj, megpróbálják megismerni.

Insidious – A gonosz háza (Insidious Chapter 2): Megölnek egy médiumot, a gyanúsított mégsem kerül rács mögé. Nejével együtt hazaköltözik, ahol sokasodnak a furcsaságok és a rémisztő helyzetek.

A nyár királyai (The Kings of Summer): Három tini srác, Joe, Patrick és Biaggio (Nick Robinson, Gabriel Basso és Moises Arias) egymás között elhatározzák, hogy nyáron a közeli erdőben építenek egy faházikót és ott fognak élni, távol szüleiktől és a kötelezően betartandó szabályoktól.

Metro Manila: Fülöp-szigeteki film. Manilában 16 millióan élnek, nagy a szegénység. Ám a Ramirez család vidékről ide költözik a jobb élet reményéből. A családfő hamarosan biztonsági őrként helyezkedik el egy pénzszállító autón. Hamarosan rájön, hogy a pénz nem tiszta üzletekből származik.

Frances Ha: Fekete-fehér film. A 27 éves Frances nehéz választás előtt áll: Keményen, eltökélten dolgozzon vagy inkább álmai beteljesülésére fókuszáljon? Mi lesz a barátnőivel, szerelmével? Noah Baumbach a rendező, főszereplő Greta Gerwig.

Fiatal és gyönyörű (Young & Beautiful): Francia dráma. François Ozon rendezését 18-as karikával sújtották, egy 17 éves lány felnőtté válásáról szól a történet.

0yb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *