0

Heti bemutatók

0carrie

Carrie: A remake-ben Chloe Moretz játssza a címszereplőt, akit a suliban folyamatosan piszkálnak és annyi sem bánik túl kedvesen vele. Az iskolai bálon előtör belőle hatalmas telekinetikus képessége.

Szupercella (Escape Plan): Sylvester Stallone egy szuperbiztonságos börtönbe kerül, természetesen ki akar jutni, hogy bosszút állhasson. Arnold Schwarzenegger alakítja az egyik rabot.

Isteni műszak: Milán, Kis Tamás és Fék doktor egy rohammentő csapata. Milán hamarosan rájön, hogy két társa olykor-olykor elősegíti, meggyorsítja egyes emberek halálát és e mellett még jól is keresnek vele.

Gladiátorok gyöngye (Gladiators of Rome): Olasz animációs film. Rómában elkészül a Colosseum, közeledik a nyitóünnepség. Timó a kissé béna fickó úgy dönt, hogy megpróbál helytállni, ő akar lenne a legjobb.

Éjféli gyors Lisszabonba (Nachtzug nach Lissabon): Egy svájci professzor felmond és elindul, hogy bejárja Európát. Amadeu de Prado regényét viszi magával a hosszú útra, amely inspirálóan hat rá.

Anyai szív (Child’s Pose): A román drámában egy férfi elüt egy gyereket és biztos, hogy börtönbe fog kerülni. Édesanyja azonban minden kapcsolatát beveti, hogy ezt elkerülhesse.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *