1

Joseph Kosinski és Tom Cruise megcsinálja a Go Like Hellt

kosinskiMég 2011-ben Michael Mann szemezett a Go Like Hell filmmel, a Fox stúdió pedig azt szerette volna, ha Brad Pitt lehetne a főszereplő. A.J. Baime könyvéből készülhetett volna az alkotás, ám Mann és Pitt is mással voltak elfoglalva, így jó ideig nem történt semmi lényeges a tervezet környékén. Mint kiderült a rendezői poszton immáron Joseph Kosinski ácsoroghat, kamerája elé Tom Cruise lépdelhet be, akivel a Feledés (Oblivion) sci-fin dolgozott.

A 60-as években játszódó történet Henry Ford és Enzo Ferrari rivalizálását mutatná be. Cruise formálhatja meg Fordot, akinek feltett szándéka volt, hogy olyan verdákat fejlesszen ki, amelyekkel be tudna törni az európai autópiacra és ezen túlmenően az európai versenyeken is bizonyítani tudnak. Nem volt könnyű dolga, hiszen az emberek többsége elégedett volt a kontinens verdafelhozatalával és jó néhány megszokott, minőségi és megbízható márkával kellett felvennie a harcot. Caroll Shelbyvel és Lee Iacoccával karöltve dolgozott, majd beírták magukat a történelembe, a Ford GT40-es volt az első amerikai autó, amely megnyerte a 24 órás Le Mans versenyt.

Nem mostanában látnak hozzá a forgatáshoz, Cruise előtte letudja a Mission Impossible következő részét és Kosinskinek van is az asztalán megvalósítandó projekt.

Egy komment

  1. Furcsa, hogy nem sci-fit forgat. A zenei oldalon is érdekes lesz a dolog, mivel eddig elég modern filmzenéi voltak Joseph Kosinski filmjeinek. De kíváncsian várom. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *