4

Heti bemutatók

1gravity

Gravitáció (Gravity): Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével készült a 3D-s sci-fi. Két asztronauta egyedül marad az űrben, amikor hajójuk megsemmisül. Alfonso Cuaron dirigálta a filmet.

Don Jon: Joseph Gordon-Levitt rendezése, a főszerepet is ő játssza. Egy nőcsábász, pornófüggő fickót formál meg, aki megpróbálja megtalálni az igazit. Scarlett Johansson és Julianne Moore domborít mellette.

Mocsok (Filth): James McAvoy korrupt zsaru, aki előléptetésre vágyik. Csak éppen egy kollégája, Ray is esélyes a posztra, ő pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy befeketítse Ray-t.

Majd újra lesz nyár (How I Live Now): Egy amerikai lány Angliába utazik, ahol vidéken élvezi a szünidőt. Majd kiderül, hogy Londont megtámadták. Ráadásul az ellenséges katonák hozzájuk is eljutnak.

Metallica: Through the Never: Antal Nimród koncertfilmje a legendás csapatról, némi sztori is van. Dane DeHaannak egy fontos csomagot kellene leszállítania a fellépésre.

A remény paradicsoma (Paradise: Hope): Francia-osztrák dráma. Melanie egy fogyókultúrában vakációzik, anyja pedig fekete férfiakkal szórakozik.

 Kate Upton

Zéró gravitáció Kate Uptonnal.

4 komment

  1. A Gravity egy rendkívül látványos ízig-vérig popcorn movie, megérte az Imax jegy árát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *