8

Végre megvan A holló remake főszereplője

Az elmúlt hetekben sorra jöttek a hírek, hogy ki lesz A holló (The Crow) főszereplője. Állítólag Tom Hiddleston nagyon szeretett volna leszerződni, majd Alexander Skarsgard neve is megfordult a tervezet körül, de most kiderült, hogy kire esett a Relativity Media választása.

A stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy Luke Evans lesz a film főhőse. Az is kiderült, hogy F. Javier Guzierrez rendező már az elején is őt akarta, de a színész akkor épp nem ért rá. Evans egy rockert kelthet életre, aki megpróbálja nejét megmenteni néhány bűnöző elől, de a férfit is megölik. Feltámad és szépen bosszút áll. 1993-ban mutatták be a franchise első felvonását, a forgatáson hunyt el Brandon Lee, miután az egyik fegyverbe éles lőszer került.

Evans játszhatta Zeuszt, a Halhatatlanok (Immortals) fantasyben, A három testőrben (The Three Musketeers) Aramist formálhatta meg és benne volt A hollóban (Raven), amelynek az ég világon semmi köze nincs a fent emlegetett filmhez.

8 komment

  1. Nagyon kár, hogy nem Tom Hiddleston kapta a főszerepet. 🙁 🙁 Így már nem is érdekel a film.

  2. “Pacsi” a remek fordítónak….raven=holló….crow=varjú….ki forditotta ilyen bénán…de amúgy én a Brandon-ost nagyon szeretem..:)))))))))))))))))))))) szegény pali..nagy kár érte…(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *