4

Parkolópályára tették a Jurassic Park 4-et

Kérem szépen, ez már vicc kategória, ami a Jurassic Park 4 környékén zajlik. Évek óta próbálják valahogy elkezdeni a forgatást, majd találnak egy rendező Colin Trevorrow személyében. Ő hozzálát az előkészületekhez, lelkesen beleveti magát a munkálatokba és úgy tűnt, hogy elhárult minden akadály, hogy be tudják mutatni 2014 júniusában a filmet.

Azonban reggel arra ébredhettünk, hogy a digitális munkával megbízott Todd Smoyer azt írta twitterére, hogy Hollywood képes álmokat megvalósítani és tönkrezúzni, viszlát Jurassic Park 4. Később a vázlatokon, concept artokon ügyködő Dean Sherriff röviden csak annyit tett közzé, hogy a JP4-ből nem lesz semmi.

Az Universal végül kiadott egy hivatalos közleményt, ami nem kecsegtet semmi jóval, tényleg jégre került a negyedik rész. A stúdió persze kerülgeti a forró kását, nekik nagyon tetszik Trevorrow elképzelése és a későbbiekben is számítanak rá, akárcsak a producerekre. Csak éppen a gond az, hogy úgy látják kissé túlságosan sietősre vették a tempót és a közönség igényeihez szeretnének alkalmazkodni, olyasmit akarnak letenni az asztalra, ami a nézők kedvére való.

Ezt akár úgy is lehetne értelmezni, hogy a forgatókönyv kész káosz, lövésük sincs arról, hogy mit lehetne vele kezdeni és a trükkök megvalósítása is borzalmasan sokba kerül.

 

4 komment

    • Ja én is lexarom már a universal töketlenkedését. Reggel még azt írtam volna h “hihetetlen” vagy vmi hasonló, viszont ma újranéztem volna az első részt nosztalgiából de konrétan eluntam a felénél és kinyomtam. Ilyen még nem volt, lehet h, nem is érdekel annyira az a kövi rész.

  1. hagyják már a francba… senkinek se hiányzik szerintem még egy bőrlehúzás erről a filmről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *